Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 01 feb 10, 12:42

[Når en spillergruppe blir overkjørt totalt i prosessen å få inn en ny trener i ren panikk, ja da har man faktisk gått utafor arbeidsmiljøloven i utgangspunktet. Men da ikke fra ansatt-sida, vel og merke.

[/quote]

Hvilken del av AML (Arbeidsmiljøloven) er det som er brutt? Kapittel 8 omhandler Informasjon og drøfting.

§8-1: I virksomheter som jevnlig sysselsetter minst 50 arbeidstakere skal arbedisgiver informere om og drøfte spørsmål av betydning for arbedistakernes arbeidsforhold med arbeidstakernes tillitsvalgte.

Og så står det at informasjon og drøfting skal skje så tidlig som mulig. Det er jo et litt løst begrep. Ble ansettelsen av Tom Nordli diskutert med spillerne før det skjedde? Hvis de fikk gitt sine synspunkter på ansettelsen før den skjedde er AML overholdt. det står ikke der at arbeidstakerne får bestemme. De har bare rett på informasjon og drøfting.

Hvis TN bare dukka opp på en trening og sa at nå er jeg treneren deres uten at spillerne hadde hørt et ord, hadde AML vært brutt.

Grunnen til at jeg pirker litt er at det blir slått rundt seg med store ord om brudd på lover og regler og da er det greit å kunne belegge påstandene sine.

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f