Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 01 feb 10, 08:49

Opprinnelig postet av hasse33

Har egentlig Ramberg blitt hetset?? Ja han har fått mye kritikk, men handler om at folk ikke har synes at han har prestert godt nok. Mulig at endel av kritikken også ikke har vært på et sakelig nivå, men denne plassen er også et sted hvor man kan få ut frustrasjoner. Det er vel ikke bare Ramberg som har fått "trøkk" fra oss her inne ???

 

Ja, det har han. Her inne såvel som på stadion. Og det handler om mer enn at han har spillt noen dårlige kamper. Og du har rett, det er ikke bare Ramberg som har fått pes her inne og/eller på stadion under kamp. At andre også har fått "pes", rettferdiggjør det hetsing av Ramberg?

På stadion, og særlig på gamle stadion hvor det var litt mer oversiktlig, skulle/skal du jammen ha flaks om du klarte å få plass et sted på hovedtribunen hvor det ikke satt en eller annen selvutnevnt "ekspert" (gjerne 2-3 isammen) å slang dritt om enkeltspillere stort sett under hele kampen. Er spilleren i tillegg lokal så virker det som om det er ekstra "stas" å slenge dritt. Kvalmt å høre på.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f