Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 30 jan 10, 16:30

Opprinnelig postet av Rafn

Opprinnelig postet av Goran Karlsen

Det verste er at det begynner å lukte en koalisjon situasjon her med www.ffksupporter.net, Rafn ,Plankehaugen og kanskje deler av spillergruppen. Arrester meg gjerne.

Her var det mye rart... Sett for mye på Robinson ? Wink

Jeg bruker ditt ferske råd og avstår fra å kommentere...

Hehe. Det var kanskje et skudd i blinde. Jeg synes nemlig moderatorene her inne nesten alltid støtter opp under deg. Du har skrevet mye bra, og har kommet med konstruktive innspill og referater her inne. Flott. Ditt første innlegg under dette temaet fikk meg til å føle at du kjemper for spillernes sak. Litt sånn Plankehaugenaktig fremgangsmåte. Det vet jeg mange i Fredrikstad er forbanna på.

 Når du føler at Ramberg får mye pes, så er det ingenting i forhold til TN,RH OG CMG. Føler at du ikke var på banen på samme måte da. Kanskje fordi du personlig ikke hadde helt sansen for de aktuelle personene selv, men det er selvfølgelig ren spekulasjon fra min side. Det er utrolig mange forskjellige meninger rundt i Fredrikstad, og hver gang du eventuelt skal slenge deg på en diskusjon vil du få mennesker i mot deg. Tror at du kan fungere veldig positivt som en redgjører på diskusjoner her inne, men å støtte fraksjoner innvendig i FFK-systemet bør etter min mening skje på styrerommet.

---------------------------

Whiskeypætt med dusk


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340