Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 30 jan 10, 12:03

Opprinnelig postet av Lemmy

Syns det er glimrende at Rafn fortsetter å skrive her selv om han er blitt styremedlem.

Mange har klaget over at klubben har vært for lite folkelig og "hermetisk lukket", da er det vel ypperlig at nestlederen i styret faktisk tar seg tid til å diskutere med fansen?

Jeg ville selvfølgelig stusset om Rafn begynte å fyre løs mot enkeltspillere her etter en dårlig kamp, kritisere Aune for et laguttak osv, men det regner jeg med at han ikke gjør. Syns det er utelukkende positivt at han deltar på forumet som han gjør nå!

Vet ikke hva folk foretrekker; et styremedlem som engasjerer seg med supporterne i klubben, eller et styremedlem som leverer papirer til TV2?

At han starter sitt styremedlemskap å tale spillernes sak ,får i hvertfall meg til å bli skeptisk. Spesielt når spillerne har  fått minst kritikk av alle. Det lukter litt forguding av spillergruppen her, noe som jeg mener er det dummeste vi kan gjøre. Når en mann tar på seg FFK-drakta må han bevise at han fortjener den, ikke bli støttet blindt for han går med den. Raio  har feks fortjent den, Kasey Wehrman har spottet den. Rafn bør selvfølgelig lese det som står her og ta det med seg inn på styrerommet, men å delta på diskusjoner blir for meg veldig fjernt.

Det verste er at det begynner å lukte en koalisjon situasjon her med www.ffksupporter.net, Rafn ,Plankehaugen og kanskje deler av spillergruppen. Arrester meg gjerne.

---------------------------

Whiskeypætt med dusk


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340