Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5518

Lagt til: 29 jan 10, 10:19

Ambisjons nivået må legges etter hvilken sportslig satsing man har råd til. Spillerlønningene ligger i dag over gjennomsnittlig Adecco nivå. De spillerne som både tjener mye, har høyere ambisjoner og er attraktive for andre klubber, vil nok bli solgt. Det er lett å se for seg at dette kan gjelde spillere som Borges, Piroija, Wallace, Thomassen og en av keeperne. Overgangsmarkedet er ganske tørt om dagen så om disse forsvinner vil nok avhenge av om lønnen de tilbys er god nok, hvor mye FFK trenger pengene og hvordan eventuell ny klubb svarer til spillerens ambisjoner.

Noen av disse spillerne forsvinner helt sikkert i vinter, men det skal mye til om dette "klaffer" for alle. Går et større antall av disse vil det også være rom for å flere "billige" spillere inn. Det blir uansett spennede tider fremover.

Mange stiller spørsmålstegn ved Aunes evner som trener. Jeg mener det er helt uinteressant å se på hva som skjedde i sommer, med en spillertall som var i opprør og med mye skader. Nå har han mulighet til å starte på ny frisk. På samme måte som en klubb av FFK sin størrelse (uansett TL eller Adecco) er avhengig av å utvikle egne spillere, så kan det være en god og billig løsning å utvikle trenere. Adeccoligaen er en fin øvelsesarena. Nå mener jeg det sportslige apparatet både trenger og fortjener ro og tillit fra omgivelsene.

---------------------------

Failure has a name - Tom Nordlie


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f