Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

1947modell

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 mai 07
Innlegg: 828

Lagt til: 28 jan 10, 15:38

Opprinnelig postet av Willy René

Opprinnelig postet av Sulla

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av lordofwhat

så fin du er pån a holters Money mouth

Taxfree. Var i London i romjula. Wink

Har personlig en glimrende cognac, Martell Cordon Bleu, som også er fra taxfree i London og som skal poppes når den gode nyheten er bekreftet. 

Jeg tror jeg velger en Chateau Rauzan-Gassies 2003, håper den er sånn passe ferdiglagret og drikkeklar men jeg tar den ut av vinskapet så fort nyheten er bekreftet. Jeg tar da en rådyrsadel og selvplukket sort trompetsopp ut av frysen, nam-nam.

Til forrett så forsøker vi å skaffe levende kamskjell, serveres på 2 måter, rå som carpaccio med olje og urter, og lettfrest i smør. Serveres med hjemmelaget puré av artisjokker.Hva med en litt perlende riesling til dette ?

Hvis nyheten er sprunget ut innen fredag så blir dette menyen på enten fredag eller lørdag.Wink

Hei, bytt ut artisjokkpure`n din med; moset avokado tilsatt limesaft og finhakket rødløk pluss 1 cl Brimi urtebrennevin pr. avokado. Det er smaksopplevelse. Alsace vil jeg også anbefale, riesling blir for "bobblete". Ha en smakfull opplevelse uansett. Husk du skal bevare sjøsmaken på kamskjella.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340