Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gonzales

Juniorspiller

Ble medlem: 20 sep 09
Innlegg: 197

Lagt til: 27 jan 10, 16:19
Endret: 27 jan 10, 16:41
Endret av: Gonzales

På papiret har vi jo et sterkt lag, men troppen er selvsagt for tynn. I tillegg til bredden på troppen er det spissene som er vårt store problem. Det blir for tynt med Tegstrøm, Trulsen og Slydal som alternativer på topp. Mye avhenger av om vi klarer å hente Everton. Hvis vi i tillegg holder på sentrale spillere som Borges, Piiroja, Wallace og Thomassen ser det bra ut. Et spørsmål er jo om det er verdt å selge en spiller, f.eks Wallace eller Piiroja, for noen millioner for å kunne kjøpe Everton dersom vi ikke klarer å skaffe penger på noen annen måte.

Uansett er det vanskelig å spå før sesongen er i gang. Jeg regner FFK som opprykksfavoritt, men det er nesten umulig å spå før sesongen er i gang. Må også huske på at det er vi som er laget å slå, og mange lag kommer nok til å kjempe som løver for å klare nettopp det. Da gjelder det bare at vi har den samme innsatsen og gløden i tillegg til at vi spiller sammen som et lag, de individuelle ferdighetene er gode nok for opprykk.

Edit: Ser nå på FB at Evertons agent skal ha krevd skyhøy lønn. Det er vel typisk for den typen agenter, men uansett vil han vel tjene mye mer her enn han noen gang vil gjøre på tredje nivå i Brasil?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340