Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 535

Lagt til: 16 jan 10, 01:12
Endret: 16 jan 10, 01:57
Endret av: madcow

PH har da ikke direkte skyld i alt som skjer med Henriksen, dette klarer fint andre supportere - uavhengig av affilasjon å få til også... så å "Gjøre med dem som dem har gjort" blir litt vel... barnehageaktig om jeg får si det uten at noen tar seg nær av det.

Det er ikke nødvendig å trekke frem denne lynsjestemningen hver gang PH-styret gjør noe "feil", sjeldent skjer det noe når mennesker her inne og f-b.no sitt kommentarfelt krever hoderulling, når skal man lære? Er du misfornøyd med hvordan Plankehaugen driftes må du engasjere deg og hjelpe til. Jeg er personlig ikke enig i mye av det Plankehaugen gjør men har omsider forstått at det å kreve lynsjing hver gang begynner å bli trøttsomt - for alle parter. Det fører ingen, vei og det skaper kun ubehag.

Plankehaugen ønsket å ta farvel på sin måte til Runar Henriksen, hvordan de ønsket å invitere andre til denne avskjedsfesten kunne kanskje vært gjort bedre - men når Plankehaugen har jobbet for flere av sine medlemmer i forsøk for å fjerne Runar Henriksen og får refs for måten dette blir gjort så blir jeg nysgjerrig. Hvorfor er man nå ute etter Plankehaugen? Er man sint etter tidligere "ugjeringer" plankehaugen har gjort? Er det feil måte av plankehaugen å forsøke å kvitte seg med Plankehaugen?

Plankehaugen har som mange her inne uttalt seg i de foraer de har mulighet til og ønsket Runar Henriksen bort, forskjellen på Plankehaugen og mange her inne ar at Plankehaugen er en organisasjon som representerer mange medlemmer. Mange medlemmer med forskjellige meninger, noen av plankehaugen sine medlemmer ønsket Runar Henriksen bort, koste hva det koste vil. Noen ønsket han bare vekk, mens andre ikke ønsket han bort. I all gledesrusen som har kommet blant fredrikstads tilhengere i dag så er det ikke rart om noe av gledesrusen har kommet ut litt feil og ført til misforståelser.

Hva ønsker egentlig folk? At Jaran skal ta sin hatt å gå? At Berg familien skal jaktes ut av Fredrikstad? At Runar Henriksen skal få en beklagelse for måten han har blitt "hengt ut" av Plankehaugen. - Gjør det alt godt? At plankehaugen innrømmer feil? Eller er det en fullstendig oppryddelse som kreves her nå?

Jeg undrer, for mange her inne ser ut til å aldri bli fornøyd. Uansett hva.

 

Igjen; Nei, ikke enig i måten medlemmer blir invitert på - men likevel må det da gå ann for en supportergruppering å invitere supportere til et arrangement. Et arrangement for å feire seieren av en sak som har preget debatten, og gleden til store deler av våre "internettsupportere" over lengre tid?

---------------------------

Ja Rekti...
- FFK / LFC / Østsiden -
Største skuffelse: Tap mot Sarpsborg 08, 06.11.2009


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340