Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 11 jan 10, 10:21

Opprinnelig postet av Plaskesak
Måten klubben har håndtert personen og treneren Tom Nordli på er skandaløs. Han har ALDRI fått muligheten til å utføre den jobben han er sett til å gjøre, også skal han svertes på det styggeste før han kastes igjen....

 

Ser ut som dette har utviklet seg til en slags maktkamp mellom Henriksen og Nordlie og at Henriksen har lykkes i å få fokus over på Nordlie.

FFK kommer til å slite med et realt omdømmeproblem i mange, mange år fremover og sparking av Nordlie kommer nok til å forlenge dette betraktelig.  At Nordlie nå står som syndebukk viser jo at det overhodet ikke er ryddet opp i kaoset i klubben.  FFK kommer til å få problemer med sponsorer og med å få nye spillere eller trenere til klubben.  Hvem vil inn i dette?

Dersom spillerne har liten tillitt til Nordlie så har jeg liten tro på at han kan ta FFK tilbake i TL.  Men til tross for det tror jeg å sparke han vil gjøre vondt mye, mye verre.  Mest grunnet omdømme, men også fordi jeg har større tro på Nordlie enn Aune selv med manglende tillitt.

 

 

 

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f