Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 07 jan 10, 12:37

Opprinnelig postet av Goran Karlsen

Opprinnelig postet av A.Hegerfors

Opprinnelig postet av Bedreviteren

Selvfølgelig er det klubben som sparker treneren, men du og forstår at Nordlie blir sparket på anmodning fra spillerene....



Hadde spillerne hatt så mye makt som enkelte her insinuerer, ville Nordlie aldri blitt ansatt....

Nei, men de greidde å virvle opp en sinnsyk storm i gruppa. Noe som kanskje kostet oss en ny tippeligakontrakt. Nå får de ham avsatt. Makt eller ikke, kall det hva du vil.

Spillerne har litt taket på blant annet Plankehaugen og massene i denne byen. Og klubbstyrene har gitt altfor mye etter opinionen i gata. Ergo spillerne har en indirekte makt i klubben, noe som blir utnyttet gjennom blant annet unødvendige presseoppslag, og lobbyvirksomhet med planting av info i de riktige kretsene.

 

DØNN enig GK!

Når det er sagt så er jeg samtidig svært overrasket over at Tom N. ikke kun konsentrerte seg om å være knalltøff men også "positiv mental" overfor spillegruppen i den korte tiden som var igjen av sesongen. De "omtalte virkemidlene"  han i tillegg brukte burde han som mental-ekspert gravlagt for lenge siden, ja det er helt uforståelig etter alt bråket han har vært gjennom tidligere.

Ramberg & co må ikke få styre den sportslige retningen, men må være dønn lojale i tiden fremover. Det må nedfelles i kontraktene dersom de er i tvil om dette. Tom N. har vært med på å skape denne råtne situasjonen og m å ta et stort delansvar. Det beste er vel om Ramberg og Tom N. går.....

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340