Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 06 jan 10, 22:13

Opprinnelig postet av Ymer

FFK har såvidt jeg vet ikke sagt noe galt om Tom Nordlie. De har faktisk så langt sagt at han har styrenes fulle tillitt. At spillerne og en mengde supportere deimot har sagt at de vil ha bort Nordlie er noe helt annet. Elden skal få store problemer om han legger til grunn uttalelser fra andre ansatte i FFK når han skal "ta" klubben. At Henriksen, som er konstituert sportsdirektør, ønsker mandat fra styret for å gå i avskjedsforhandlinger med Nordlie er langt fra advokatmat. Det er å gjøre en jobb.
Når det gjelder Nordlies sjikane, mobbing og rasehets av spillere så er det langt alvorligere. Om det er noen som har vurdert å anmelde Nordlie for dette, ja da trenger han advokat. Ikke for å unngå sparken eller å miste fallskjermen sin (den forsvinner uansett), men for å unngå straff fra rettssystemet.

Hvor kommer disse syke påstandene om rasediskriminering, sjikane, mobbing +++ fra? En fjær som har blitt til 5 høns? Har du selv hørt denne rasediskrimineringen du snakker om? Ganske drøy påstand som du bør ha bevis for!

Ellers er det jo ikke så vanskelig å sparke en som allerede ligger nede. Hvem er denne såkalte fucking monkey? Everton er det ikke, han elsker jo Nordlie. Borges trur jeg ikke noe på. Lalawele har han vel nesten ikke sett...

Min påstand er at de jævla overbetalte spillerne i FFK er MYE mer hårsåre fordi det er personen Nordlie og ikke en annen trener som kommer med diverse "krasse" kommentarer. De fleste av spillerne hadde på forhånd bestemt seg for at de IKKE ville har Nordlie og nekter å gi seg på dette. 

Er det en mann som kan få den tynne spillertroppen vi snart sitter igjen med opp i TL, så trur jeg det er Nordlie. De beste spillerne virker det jo som vi mister, med eller uten Nordlie...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f