Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 06 jan 10, 18:57
Endret: 06 jan 10, 18:59
Endret av: Bedreviteren

Opprinnelig postet av Ymer

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Vil berømme ecupeventyret og Bedreviteren for å belyse en skremmende mangel FFK har som stort sett blir satt totalt i skyggen av Nordlie-temaet. Jeg er helt enig. Å be spillerne ta større ansvar og ha en større grad av selvransakelse er noe som kommer veldig i skyggen av jakten på Nordlies hode på et fat. Gode grunner til det, men om man tror at alle problemer forsvinner så fort Keiko forsvinner tror man feil.

Det er vel slik at uten skikkelig(e) leder(e) er ethvert kollektiv ubrukelig. Det har FFK vært et eksempel på helt fra februar i fjor. Spillere i klubben har faktisk i løpet av sesongen prøvd si ifra både om det ene og det andre flere ganger, men har stort sett fått arrogante tilbakemeldinger fra både administrasjon og styrer.  Dette lenge før Tom Nordlie var i nærheten av FFK. 

Nå er det slik at ansettelsen av Nordlie og hans fremtid i klubben har tatt all oppmerksomhet fra det meste i klubben. Og det er ikke bare spillernes feil. Nordlie er sirkus på godt og vondt og ingen er vel overrasket over at han tar stor plass? Det er jo faktisk et av hans problemer...

Alle problemer forsvinner selvsagt ikke med Tom Nordlie, men på det sportslige plan er nok Nordlies tilstedeværelse pr.dato klubbens største problem. Eller som noen her vil si: Spillernes holdning til Nordlie er klubbens største sportslige problem. Uansett det er alltid slik at det er lettere å fjerne treneren enn et helt lag med spillere...

Se der, jeg visste at du kunne ymer. Svare godt, velformulert og begrunnet. Selvom det meste fortsatt går på Nordlie.

Ikke det at jeg er enig i alt. Spillerene har vært negative til Grønhagen,  en del var det også mot Karlsen, spesielt da han prøvde å kvitte seg med noen av dem til Moss og dem var nærmest uinteresert i å gi Nordlie en sjanse, selvom det var en feil ansettelse vil jeg si spillerene håndterte det feil fra dag 1, spesielt ettersom situasjonen var som den var. Og dem har vært negativ til Henriksen(fortåelig nok, men ingen fasit). Spillerene kan vi vel si har sparket Nordlie og dem ville gjerne gjøre det samme med Grønhagen.

      Spørsmålet og temaet blir, hvor stor makt skal spillerene i FFK ha? Jeg synes den virker å bli i overkant stor...

                      


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340