Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 01 jan 10, 15:17

Godt mulig du har rett Bedreviteren.

Jeg mener bare at det ikke hadde skadet å gi dem flere sjanser. Når de nå går inn i 2010 som ett år eldre og mer erfarne, tror jeg de kan bli veldig gode i fremtiden. 

Som sagt, Grönis brydde seg ikke om disse spillerne. Aune var bundet opp av Grönis helt til han sluttet. Etter at Grönis var ferdig ville vel ikke styret tillate å ta opp juniorer pga de "skyhøye" utgiftene det ville gi. Nordlie kan man nesten ikke ta med her. Han fikk en stall/tropp opp i hendene, og prøvde å gjøre det beste utifra det.

Dette går på klubbpolitikk, ikke så mye på hvor gode eller dårlige juniorene er. Folk blir som regel mye bedre av å matche seg mot bedre spillere. Tålmodighet er også et viktig stikkord. Presterer de ikke med en gang, må man ikke miste trua på dem. Elvestad er vel et eksempel på en spiller som ikke har fått det minste snev av tillitt i FFK. At man blir skubbet ut av klubben som 19-åring som Krathe, Slydal og Holmes synes jeg heller ikke noe særlig om. Selvsagt kan man ikke ta med seg alle videre, men unge spillere kan meget vel utvikle seg videre frem til 21-22 års alderen. Da er det dumt å kvitte seg med de for tidlig.

Men, jeg er positiv til fremtiden (med ny trener) med tanke på juniorene våre.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f