Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lunddesign

Juniorspiller

Ble medlem: 17 nov 09
Innlegg: 133

Lagt til: 23 des 09, 07:29

Opprinnelig postet av Larifari

Kort sagt: Det hadde vært flott om vi uten problemer kunne kvitte oss med TN, men når kortene sitter som de gjør bør fokuset være på hvordan man kan gjøre det beste ut av situasjonen slik den er. Altså ikke gå ut i media og skape mer oppstyr, det er ikke klubbens beste!

Problemet er at det ikke fins noe "det beste ut av situasjonen". Det beste vi kan håpe på ved å beholde Nordlie er at ikke alle spillerne forsvinner, dessverre. Det er det. Ingen (bortsett fra et par stk.) har noe ønske om å spille fotball med Nordlie som leder. Rett og slett trist. Nordlie har garantert brytt kontrakten sin på flere områder. Det er ikke tvil om at det er mulig å fjerne om "gratis" ved å gå rettens vei, men hvor lang tid det vil ta kommer meget vel an på bamsefar selv.

Han har neppe noe ønske om å fortsette i FFK uansett, da han er fullstendig klar over at laget vil underprestere til de grader med han som trener. Får håpe han tar til vettet selv og forsvinner inn ut i horisonten som en bekreftelse på at en fjern og mørk tid innen for Fredrikstad FK endelig er over.

Og hva mener du med PAC ikke burde gitt dette til media? Tom Nordlie fortjener ikke arbeidsro, i den form vi kan kalle det arbeid... Han skremmer folk, trakkaserer de og hudfletter de med rasistiske og andre ubekvemme ord. Dette må vekk, det hjelper ikke å se fremover og "glemme det".


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340