Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Larifari

Knøttespiller
Ble medlem: 30 okt 08
Innlegg: 74

Lagt til: 23 des 09, 03:34
Endret: 23 des 09, 03:39
Endret av: Larifari

Er enig i at PAC sitt brev er helt greit skrevet og at han har en del poenger. Også helt enig i at TN ikke er ideel å ha som trener i ffk, men nå er det jo slik at vi har ansatt han uten å ha noen som helst exit strategie. Selvfølgelig er det en idiotisk situasjon, det er det veldig lett å se nå i etterkant. Men nå er det sånn det ligger an og all etterpåkloksakap og suttring i verden hjelper ikke. Det viktige nå er å gjøre det beste ut av situasjonen og se fremmover. Det blir vanskelig nok for TN å klare å få skuta på rett kjøl og få harmonien og roen (som vi har manglet lenge)  tilbake i troppen uten at media skal hause opp steminingen.  Det eneste cwartek oppnår med dette brevet er å gjøre dette vanskeligere. Han burde forstå at det er umulig for ffk å pådra seg den kostnaden det er å gi TN sluttpakken nå.

Mange argumenterer med at et flertall av spillerne har sagt seg villige til å gå ned i lønn for å bli kvitt nordlie, men slik jeg ser det har vel ikke ffk noe særlig annet valg enn å prøve å reforhandle med så mange spillere som mulig selv uten å kvitte seg med TN.

Kort sagt: Det hadde vært flott om vi uten problemer kunne kvitte oss med TN, men når kortene sitter som de gjør bør fokuset være på hvordan man kan gjøre det beste ut av situasjonen slik den er. Altså ikke gå ut i media og skape mer oppstyr, det er ikke klubbens beste!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340