Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjo

A-lagspiller
Ble medlem: 04 apr 03
Innlegg: 367

Lagt til: 23 des 09, 00:13

Opprinnelig postet av Asgeir

Opprinnelig postet av kjo

Da stiller meningsytringer fra spillerne seg i et helt annet lys, enn at en eller annet sur truckfører, selger eller ingeniør løp til avisa for å pisse på sjefen. Kort og godt fordi leserne (publikum, nærmiljøet) er klubbens eksistensgrunnlag. Når PAC valgte å si fra offentlig om TN's lederstil og nivået på banden som har ansatt ham var han i sin fulle rett, han gjorte kort og godt jobben sin. Han gjør det han gjør fordi han vil FFK det beste. Takk Pål.   

Og en annen ting også, som teller i PAC sitt favør: Hvilket forum har spillerene hatt for å uttrykke sine meninger om ansettelse av trener? Har de hatt et forum i det hele tatt? Altså et forum hvor spillergruppa blir tillagt vekt, hvor samarbeid er et uttalt mål og hvor samarbeidet er basert på respekt?

Jeg tipper at frustrasjonsnivået i spillergruppa er svært høyt for tida, og det er ikke bare fordi de sutrer over å ha en trener de ikke ønsker - Det er nok vel så mye at de ikke opplever et klubbstyre som står bak dem og støtter dem, at tilliten mellom klubb/AS og spillergruppa er på bånn og at det tilsynelatende ikke eksisterer respekt noen vei. Det er klart spillerene reagerer i en sånn sammenheng, fordi de har blit dårlig behandla, og klubb og AS har brutt normal medbestemmelsesrett når det kommer til vedtak som angår folks arbeidsplass. For det er det FFK er: En arbeidsplass. Dette må vi ikke glemme. De ansatte har noen rettigheter som man ikke kan kødde med, uansett om det forårsaker mer bråk eller ikke.

Ingen er større enn klubben, inklusive klubbstyret! Eller AS-styret. Og hva er det vi har å selge? Jo, fotball! Spillertroppen er de absolutte nøkkelpersoner i en fotballklubb, og da er det jaggu på sin plass å gi dem de rettighetene de har krav på når det gjelder vedtak og tiltak som medfører endring i arbeidsforhold! Dette er grunnleggende kunnskap innen fagbevegelse!

Jeg føler med spillergruppa akkurat nå, det gjør jeg virkelig. For ikke nok med at arbeidsplassene deres er trua, de skal jaggu måtte tåle masse ufortjent dritt for at de forsøker å bruke sin rett, sin lovmessige rett til medbestemmelse!

Da kan vi slå fast følgende: Som ansatte har spillerne soleklare rettigheter mht informasjon og medbestemmelse, rett til ikke å bli trakasert på jobb, rett til å bli tatt med på råd i bedriftens indre liv; det gjelder trygghet for jobb og inntekt. I tillegg er de i en så spesiell stilling i bedrften at de må ha lov til å være meningsberretiget utad, så lenge de opptrer  saklig og velbegrunnet. Slik PAC har gjort.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340