Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 19 des 09, 12:42
Endret: 19 des 09, 12:50
Endret av: ecupeventyrsnart

Akkurat når PAC skriver noe så tenderer jeg til å stole på at det han sier er riktig, men igjen, til media??  Brevet hadde hatt mye mer effekt om han hadde sendt brevet til styrene og dets medlemmer og pålagt de å ikke dele brevet til media.

Det ville uansett blitt lekket og hans misjon hadde vært gjennomført, men sånn som det er nå er han blitt en illojal medarbeider, og de aller fleste arbeidsgivere vil tenke seg om 2 ganger før de ansetter en "bråkmaker"

Synes det er synd, men konsekvensen for PAC personlig er jeg redd blir stor. Tross alt sitter det mange i styret med mektige posisjoner i arbeidsliv og politikk. 

Jeg ville også tenkt 2 ganger med å ansette en som går til media med en personalsak. Hvis jeg kunne velge mellom to personer med tilnærmet lik kompetanse og erfaring, ja da ville jeg valgt den uten en slik sak "på seg"

Håper jeg tar feil, men tror faktisk jeg har rett. 

Men til brevets kjerne..hvis det faktisk stemmer at flertallet av arbeidsstokken ikke klarer å jobbe under sjefen sin så er det umulig for han å fortsette. Da er ganske enkelt å bli kvitt han, da er det bare for styret å be de som jobber der inn til intervju en og en foran en gruppe fra styret hvor de sier sin mening, uten påvirkning fra de involverte "fløyene" og be de si sin mening om saken. Som andre skriver så blir det en "Muller-sak" eller kan jo også kalle det en "Valla sak" i begge tilfellene så er det arbeidsmiljøloven som sier at det er den som trakasserer som må gå, ikke "offeret(ene).

Hvis historien til Cwartek stemmer så er det ingen vanskelig sak å si opp Nordlie uten den nevnte fallskjermen, men det kommer uansett til å bli en rettsak av det. OG det er da alle disse cowboy-brevene og uttalelsene i media vil resultere at Nordli til tross for at han eventuelt er slik det beskrives, vinner saken og blir tilkjent erstattning.

For da kan han si at han var utsatt for en heksejakt fra dag 1 og aldri fikk sjansen å vise hva han var god for. Så det beste styrene kan gjøre nå  er å gjennomføre prossessen jeg beskrev over, før enda flere soloutspill i pressen ødelegger sjansen for å slippe å betale fallskjermen.  

Og hvis spillerne ikke tør å si sin mening foran styret, så får det eventuelt gjennomføres ett hemmelig valg på lik linje med andre lovlige valg. For avstemmninger i spillergruppen med håndsopprekning teller ikke i min bok, til det er det altfor mange sterke personligheter som påvirker folks meninger.

Noen som kan si fra når en kommende ekstraordinær generalforsamling blir, med valg av nytt styre?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f