Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Larifari

Knøttespiller
Ble medlem: 30 okt 08
Innlegg: 74

Lagt til: 18 des 09, 18:16

Opprinnelig postet av Ymer

Opprinnelig postet av Larifari

Forstår ikke helt hva du mener med den første setningen der. Mulig det er litt for sent på kvelden for min del..

Når det gjelder spørsmålet ditt forutsetter du at jeg mener det er viktig å bli kvitt TN. Det gjør jeg ikke. Jeg mener derimot at opprykk er viktig og at TN er en mann som kan gjøre at FFK klarer å oppnå det.

Den første setningen burde vel være grei? Vestvik og styret støttet Nordlie ved å la ham bli i FFK. Da støttet Vestvik med andre ord ikke Henriksen og hans syn på samme sak... Det var et svar på det du skrev at Vestvik stiller seg bak Nordlie og Henriksen. Det stemmer altså ikke i den saken som ansees av de fleste for å være et av de største problemene i klubben.
 
Jeg forutsatte ingen ting. Spørsmålet var rakt på sak uten å anta noe. Og svar fikk jeg. Du syns Nordlie er rett mann for FFK.
Hva med ro og harmoni i spillergruppa? Tror du det er viktig for prestasjonene til laget og eventuellt opprykk neste sesong?

Jeg var ikke klar over at RH er mot TN. Hvor har du dette fra? 

Ved å spørre hva jeg trodde var viktigst av opprykk og det å bli kvitt TN forutsatte du at jeg mente begge tingene var viktige, men det blir bare unødvendige flisespikkerier og ordkløyverier. Ingen vits i å kjekle over sånt.

Harmoni og ro i spillergruppa er viktig for å rykke opp 2010. Klarer ikke TN å rykke opp med ffk neste år, vil han slite med å få lukrative kontrakter i fremtiden. Jeg tror at også TN forstår at han ikke kan lykkes med en tropp som har den innstillingen som den har til hanper dags dato. TN forstår at han må ta grep for å lykkes, han har også innrømmet at den lederstilen han har kjørt mot spillerene har vært for hard da han forklarte at han kjørte en situasjonsbetinget lederstil for å få spillerene til å prestere på kort tid og unngå nedrykk. TN er en dyktig trener og han vil leverevarene neste sesong.

Det største problemet nå er at hansi og cwartek går ut som de gjør. Det gjør det bare vanskeligere for TN å oppnå ro og harmoni. Når det gjelder hansi mener jeg det er skittent spill å gå ut i media på den måten han gjør for å oppnå sin vilje på et spørsmål som allerede er tatt opp internt.. For Cwartek sin del synes jeg det er unødvendig å stikke en kniv i siden til TN på vei ut døra, litt kjedelig at han velger å avslutte sin lange karriere i klubben på den måten. Men for all del, jeg mener fortsatt han med full rett går ned i ffk historien som en stor helt!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340