Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 18 des 09, 00:16

Dette er kontroversielt, for et bidrag fra en godt lønnet arbeidstaker i den settingen FFK er i nå !

Ramberg må nå forlate klubben. Han har kjørt sin egen agenda i lang tid for å mele sin egen kake, nå begynner han å bli for kostbar. Som eldstemann og Fredrikstad gutt har han tydeligvis fått en role i spillegruppen han ikke mestrer.

Dette her har ingenting med åpenhet i klubben å gjøre, styret har talt når det gjelder trenerspørsmålet og han velger å være illojal nok engang. Det må han ta konsekvensen av. Han er arbeidstaker (ref. NISO), ergo forplikter han seg til å ta konsekvensen av dette slik alle vi andre i arbeidslivet gjør det.

Når FFK sliter i motbakke og er i ferd med å bygge et nytt fundament så må selvfølgelig spillerne også være med å dra lasset. Ramberg holder istedet i den andre enden av tauet. Går det an ?

Fredrikstad Blad burde jo nå tatt tak i denne problemstillingen og sjekket ut med øvrige klubber (alternativt bedrifter) på generelt grunnlag om hvordan de hadde forholdt seg til slike uttalelser om egen arbeidsgiver. Nei, istedet utnytter de en mindre begavet person fullt ut, tror de visste hva de ville få..... det er faktisk litt stygt gjort.

Hvis du har ryggrad Ramberg så trekker du deg, dette var lavmål.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f