Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 17 nov 09, 16:56
Endret: 17 nov 09, 16:56
Endret av: FFK1903

Opprinnelig postet av FFK pra sempre
Og historien har vist, at det ikke er noe automatikk i opprykk, det har spesielt vår egen historie vist.

Historien - de siste årene - viser jo også at klubber som faktisk tør å renske opp i egne rekker i spillerstall og administrasjon kommer styrket ut av situasjonen. FFK har nå en unik sjanse til å faktisk satse på ungdommen. Det kommer neppe til å skje om vi likevel spiller Tippeligaen neste sesong. FFK kommer da mest sannsynlig itl å fortsette i samme sporet, og som gjør at vi kanskje står på samme sted om et par år igjen.

Jeg har faktisk begynt å se positivt på nedrykket nå, og håper inderlig at FFK blir en ryddig klubb. Håpet er dog lite, men noen endringer har jo skjedd. Så blir det spennende å se om Nordlie & Co har baller nok til å satse på ungdommen.

Det ville vært småflaut og litt rart om en annens klubb dårlige økonomi skulle gjøre at vi berget plassen. Det betyr jo også at Hamkam berger plassen, for Tippeliga-laget forsvinner vel ned til andredivisjon. Dog, det hadde vært morsomt å terge sarpingene litt. Vant kvalifiseringskampen, men hatlaget deres får likevel spille i Adeccoligaen ;) Men de har jo reddet plasset på nesten samme måte selv.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340