Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Grasrota

Juniorspiller

Ble medlem: 13 aug 08
Innlegg: 80

Lagt til: 13 nov 09, 13:46

Opprinnelig postet av Lars 29

Med det mener jeg at det er direkte uheldig at en leder av en supporterklubb som U.Berg ( selv om Jaran står som leder vet alle at Ulf styrer PH ) har så sterke bånd i ledelsen av FFK som han har.

Akkurat! Endelig en som tar to skritt tilbake og klarer å vurdere et problem på objektivt/generelt grunnlag. Takk takk.

Jeg forstår at han Berg har gjort en hel del viktig og bra arbeid for både fotballklubben og supporterklubben. Arbeid som bidro til klubbenes opptur på 2000-tallet.

Samrøre mellom en 2.divisjonsklubb og supporterklubben er ikke så farlig. -Kanskje det til og med er til det beste for begge klubber. Men i det klubben (ASAet) blir et 100-millionersforetak og supporterklubben casher kontigent fra tre-fire tusen folk, er det opplagt at "en mann,en hatt" bør være et ledende prinsipp.

Det er forøvrig helt tydelig at for mange uformelle strukturer og kameratslige relasjoner har stått i veien for en smidig og moderne organisering av en stor bedrift. At klubbens frivillge bussjåfør er med og arrangerer hemmelige møter med administrativt ansatte, supportere og styremedlemmer sier sitt i den forbindelse.

Selv om det sikkert oppleves tungt for lokale superpatrioter som Berg og bussjåføren, er jeg ikke sikker på at deres sorti på noen måte er negativt for klubben.

 

---------------------------

dommær a' dommær!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f