Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 13 nov 09, 12:27
Endret: 13 nov 09, 12:50
Endret av: Rey

Må si at jeg synes det er skremmende å se alt som skjer og har skjedd i klubben i mitt og våre hjerter.

Interne stridigheter, maktkamper, dårlige personalbehandlinger, inkompetanse, økonomisk ruin, listen begynner etterhvert å bli skikkelig lang.

1. Hvordan er det mulig å ødelegge en klubb med så stort engasjement, publikumsoppslutning og økonomisk støtte fra næringslivet?

2. Har spurt spørsmålet før og stiller det igjen. Finnes det ikke mer kompetente ledere å finne enn R.Henriksen?

3. Hvordan kan sentrale styremedlemmer ha hemmelige møter for å finne løsninger for å kvitte seg med en leder de selv har ansatt?

FFK har historisk sett vært styrt av inkompetanse i de fleste ledd dessverre og dette har blitt videreført også etter opprykket. Virker dessverre ikke som om det er lagt en skikkelig plan for drift. Er ingen definerte mål man styrer etter og heller ingen klare retningslinjer. Klubben har på noen år gått fra en klubb med mye "dugnadsarbeid", til en stor administrasjon som har gått på bekostning av sjelen til klubben. Klubben råtner på rot. Hva har skjedd med den åpne klubben som KTE, Bjørn Jensen med flere ønsket? Den er jo idag totalt fraværende. FFK har blitt en totalt lukket klubb hvor de ansatte ikke gleder seg til å gå på jobb. Det er et alvorlig sykdomstegn.

Runar Henriksen har som leder et klart ansvar for at folk skal trives på jobb, ikke han alene, men trivsel kommer gjerne av motivasjon. At en leder ikke bryr seg om frivillige, tar tak i problemer eller uttaler seg opptil flere ganger uprofesjonelt i media bidrar ikke akkurat til ro og trivsel. R.Henriksen har heller aldri blitt feilsitert men heller skapt overskrifter av egen inkompetanse. Det er dessverre fakta. Som leder kan det også noen ganger være smart å heller holde kjeft. Er ingen krav å uttale seg i media i alle saker. R.Henriksen skal være en samlende person i en stor organisasjon, skremmende at man ikke forstår det selv.

Næringslivet har støttet FFK enda de har vært klar over mange av de interne problemene i klubben, fordi mange ledere er oppriktig glad i klubben og har et hjerte for byen. Alle problemene som nå er i klubben tror jeg dessverre vil føre til at endel næringslivsledere vil være mer skeptiske til å "pøse" inn penger i en så dårlig driftet klubb, da pengene allikevel vil gå til uansvarlig høye lønninger og til å dekke gammel morro. Dersom FFK får næringslivet i mot seg så er det skifteretten neste og kroken på døra. Tror ikke mange her inne vet hvor alvorlig økonomien er.

Styret i FFK er et kapittel i seg selv. Hvor mye ryggrad har de? Ingen, total lammelse fra nakken og ned. Når man nå ikke engang vil vedkjenne seg sin mistillit til R.Henriksen etter alt som har kommet fram så sier det det meste. De er så livredde for sine egne posisjoner og ettermæle at de nå holder kjeft. De har selv ansatt R.Henriksen på en nærmest uoppsigelig kontrakt og de har ansatt T.Nordlie på en nærmest uoppsigelig kontrakt. Nå er de på tide at de tar sitt ansvar og fratrer sine stillinger. At de bør kastes er det ingen tvil om. At sentrale styremedlemer har hemmelige møter for å kaste sin ansatte leder, hva er det? Eller at man ikke vil sitte ved siden av hverandre på PH 10 års jubileum fordi man ikke liker de man jobber sammen med nesten hver dag?

Jeg var en av de som var mest kritisk til ansettelsen av T.Nordlie, ikke fordi at jeg personlig har noe imot han, men fordi jeg var 100 % sikker på at han var feil type trener for FFK. Det har ingenting med at FFK har overbetalte, late spillere å gjøre, men hvordan T.Nordlie behandler spillere og sliter på sine omgivelser gang på gang.

Hvordan styret kan ansette T.Nordlie uten å kartlegge mer med hans tidligere klubber i større grad, vitner om dårlig ledelse. Tror hverdagen nå har gått opp for dem, men det er alt for sent. T.Nordlie har en nærmest uoppsigelig kontrakt. FFK har på ingen måte råd til å sparke han. Har fått referert hvordan T.Nordlie behandler mennesker rundt seg, det har ingenting med å sette seg i respekt å gjøre, men direkte bøllete og demotiverende oppførsel. Man kan kjefte en liten stund, men etterhvert så mister man all respekt hvis kun det er den eneste metoden man har. Er redd at FFK kan miste en spiller som J.Thomassen på grunn av T.Nordlie.

Det finnes da billigere å bedre løsninger for FFK enn T.Nordlie. Se bare hva en trener som A.Sandstø fikk til med begrensede ressurser. Jeg mener også helt klart at klubben hadde unngått nedrykk med en annen mer motiverende trener. Ja klubben fikk flere poeng etter T.Nordlie kom, men samtidig så er jeg ganske klar på at vi med det mannskapet vi har kunne fått enda mer. At i tillegg ikke T.Nordlie tar mer ansvar etter tapet for Sarpsborg er for meg en gåte. Vi tapte faktisk mot et betraktelig dårligere lag delvis på grunn av inkompetent coaching under kampen. Ophaug og Piroja på topp mot slutten av kampen, bytte inn Valencia for så å bytte han ut igjen??

Er litt uenig med deg Holters i at ikke lokale spillere kunne bidratt i denne kampen. Er i en slik kamp en R.Kvisvik med sin ro kunne bidratt med forløsende pasninger, en J.Thomassen med sin iherdige jobbing, og en H.E Ramberg som ville gitt alt for ikke å tape en slik kamp.Spesielt når kampen forløp slik den gjorde. Mener også at Pål hadde vært et bedre valg en Askar, da Askar virket veldig preget av stundens alvor og kanskje heller burde spilt kant hele kampen. At de lokale spillerne har vært så dårlige i år er jeg ikke enig i. H E Ramberg var kanskje vår beste spiller i starten på sesongen, det samme var R.Kvisvik og J.Thomassen. For meg så har de virket frustrerte og umotiverte i høst. I særdeleshet R.Kvisvik som har lagt på seg og virker umotivert da han ikke får ny kontrakt, fortåelig nok. 

Hva må gjøres? Har listet opp 10 punkter. Dette er er min mening og klare krav dersom FFK skal få fjernet den ukulturen som eksisterer der idag.

1.Hele styret må gå av, man må få inn mer kompetente ledere i styret. Mennesker som setter klubben øverst. Dette kan medlemmene påvirke.

2. R.Henriksen må gå av snarest. Han har gang på gang vist at han ikke er en kompetent leder. Skammelig at det sitter en så inkompetent leder med en slik lederlønn i en millionbedrift som FFK.

3. Flere i administrasjonen må gå av, deriblant B.Bagstevold, som har vært en edderkopp som har spredt mye negativitet om interne stridigheter i administrasjonen og som har tenkt på egne posisjoner.

4. Fjerne T.Nordlie. Få inn en ny motiverende trener som har tillit i en spillergruppe.

5. Når dette er gjort, sørge for å åpne klubben igjen. Bygge tillit til mannen i gata. Heldigvis er det mye patroitisme. Men tilliten er svekket. Få tilbake dugnadsånden.

6. Sørge for at PH kun er en uavhengig supporterklubb som ikke har egne agendaer. Dvs ingen nærmere tilknytning til styre og stell i FFK. Være en ren supporterklubb.

7. Jobbe med å få med næringslivet i like stor grad neste år for å få klubben opp igjen. Bygge tillit. For å rydde opp trenger FFK T.Høili som en viktig bidragsyter for å rydde opp.

8. Reforhandle avtalen med Værste vedrørende leie av Fredrikstad stadion. FFK betaler alt for mye pr.idag.

9. Tilby spesielt Pål Andre en ny kontrakt for 2010, da han med sin rutine vil være en viktig mann i 1.divisjon.

10. Tilby Pål Andre en jobb i administrasjonen ved endt karriere. Kanskje han kan bli FFK,s neste direktør.

Dette er min personlige mening for å få FFK på fote igjen. Situasjonen er meget alvorlig, det må handles nå.

MOD: For å kopiere FFK1903 fra forrige innlegg:

Mod: Nå begynner det å ta av litt her. Alle sammen: Prøv å finn nye tråder hvor meningene kan postes. Har vært altfor mange som lager ny tråd for hver mening de har nå. Innlegg flyttet!

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f