Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 11 nov 09, 22:07

Opprinnelig postet av FFK pra sempre

Opprinnelig postet av BøgeJon

Opprinnelig postet av Lemmy

Hvorfor skulle din påstand om at flere spillere ikke valgte å ta side i saken stemme bedre enn vår påstand, Supreme NTM?

Det er jo nettopp i slike tilfeller dere bør vise at dere er en supporter-side og ikke en sensasjonsavis!! Dere velger altså å blåse opp noe som tydeligvis er omtvistelig. Og dere velger å tolke dette på verst mulig måte. Ikke et supporter-nettsted verdig dette her...

Jeg er ikke enig.
FFK har blitt en meget lukket klubb, fra styreledere til Adm. Dir.
Når klubben har uttalt seg, har det mer enn en gang vært tåkelegging, og grenser til ren løgn.
Vi har en lokalavis som sjeldent graver opp noe som helst, uten at jeg skal spekulere i hvorfor.
Nå er sesongen over, og klubben er inne i en økonomisk og sportslig krise, som utvilsomt er pga dårlig lederskap.

Da er det meget viktig at dette nettstedet er tøffe nok, til å publisere det som er ubehaglig også.
Kun da kan vi forsikre oss om at de fleste steiner snus, slik at problemene kommer på bordet, og klubben vi alle elsker igjen kan reise seg.

Hva i all verden er det du påstår para sempre?? Lukket klubb? Det finnes vel ingen klubber eller organsiasjonser som er mer åpen enn FFK? All informasjon lekker jo som en sil, styrereferat, interne krangler, arbeidsavtaler, etc etc.

Problemet til FFK er jo at det ikke en en jævel som forstår hva taushetsplikt er, de aller fleste arbeidskontrakter inneholder det, og uansett så er det en uskreven regel at man ikke lekker informasjon om organisasjonens indre liv til utenforstående.

Det florerer av mer eller mindre usanne rykter og "sitater" og alle har etter alt å dømme egne agendaer med å "lekke informasjon" til "nyttige idioter" i presse og supporter forum.

FFK supporter sine journalister kommer aldri til å bli respekterte sådanne, hvis det i hele tatt finnes i faget, før de lærer seg  KILDESORTERING. Hvorfor sier A dette om B, kan det være for å oppnå C, kan det dermed være at det er smørt noe tykt på? Og kom ikke her og si dere ikke søker anerkjennelse i den retning, for hele tiden klages det over at man ikke blir blir oppgitt som kilder for andre.

Skjønner at det er lett å la følelsene løpe fritt når man hører informasjon som passer med sin egen virkelighetsoppfatning, men det er da viktig å se på hvilken kraftig posisjon dere har fått med denne siden. Dere sitter faktisk med muligheten til å forme fredrikstadfolks mening om aktørene i klubben. Dette har dere klart ved å legge ned tusenvis av gratis-timer, all ære til dere for det.

Men makt er berusende, og jeg føler vel at dere er ganske på druen om dagen. Kanskje det hadde vært greitt med noen hvite dager også? 

Selv om jeg jo alltid har vært litt kritisk i denne retning, så er jeg ikke uenig i at sannheten skal frem, men kanskje man ikke bare skal basere sannheten på grunnlag av den ene siden av "borgerkrigen"  

Forøvrig synes jeg at dere i det siste, før nedrykket, faktisk har vært flinkere til å balansere egne følelser for sakene og prøvd mer å se at det ikke bare er en side som har feil i en konflikt, men nå har frustrasjonen meldt seg også hos dere og dere er "all inn" igjen.

Jeg har sagt det før, og sier det gjerne igjen, jeg synes at f eks Holters har veldig mange gode poeng, og at han burde engasjere seg på styrenivå og prøve å bli valgt inn, men da må også han og supportersiden han skriver for, opptre mer samlende. OG jeg sier samlende, ikke passiv, men prøve å bruke sin posisjon til å markere standpunkt om sak, ikke person. Problemet med å gå på person er at det aldri er en person som styrer klubben, men når det kun er en som får kritikk, og ikke systemet bak, så hjelper det lite å kvitte seg med "tanna" så lenge rota sitter igjen i tannkjøttet. 

Og alt blir som før, men med ny "nikkedokke" og det er vel ikke det man ønsker å oppnå? Vi ønsker vel forandring alle sammen??

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f