Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 11 nov 09, 21:29

Tenk dere, på all den energi som utløses i engasjementet i og om FFK og Fredrikstad som by. Tenk om dette engasjementet kunne bli utløst og utnyttet til noe positivt? Fremfor negative tanker, maktkamp, konspirasjoner og konspirasjonsteorier, lekkasjer til pressen, fraksjonsdannelser og ødeleggende muldvarp- og edderkoppvirksomhet . Egoistiske og egosentriske selvhevdelsmekanismer og spisse albuetaklinger.

Tenk om alt engasjementet, stoltheten vi alle bærer overfor byen, for klubben, for elven og for Gamlebyen, for dialekten, for "Lange flat ballær", ja..... for identiteten, det å være fra Fredrikstad, den røde og hvite fotballbyen med skjærgård og revyer, med enkle, hyggelige og usnobbete mennesker........, ja tenk om dette engasjementet, denne stoltheten, kunne bli brukt til å "klubben fremme, utenfor byen eller hjemmet"......, ja, desverre, bare en drøm.

Hvor kunne vi ha vært, hvis vi hadde hatt gamle-Eggens verdier: Samhandling og kontinuitet, kontinuitetsbærere....., ja, jeg ser mer og mer opp til denne mannen.

Fredrikstad er desverre ikke som Trondheim, ei heller har vi personene som kan bygge klubben slik. Fredrikstad er byen hvor samhandling, samarbeide, enighet, kontinuitet ikke finnes. Fredrikstad er byen og FFK er klubben hvor stoltheten er konvertert til skam. Skandaleoppslagene florerer, uroligheter og strid internt, løgn og fanteri, "Nå skal sannheten fram", det kom ingen sannhet men heller en feig retrett.  Selv Økokrim har meldt sin ankomst for å undersøke hvorfor klubbens beste spiller er dårligst betalt og hvorfor hans utenlandske agent får overført et millionbeløp årlig.

Energi ja, nå bruker vi energien på bortforklaringer, "vi rykker nok rett opp igjen", "Fotball-Norge trenger FFK" osv.osv...., men stoltheten er borte, blåst vekk. Nå råder kun flauhet og skam. Hadde det vært kun på det sportslige området så hadde det vært helt greit, hadde vi tapt på en real måte på den sportslige arena, ja, OK, men dette vi har opplevd i år, det dreper engasjementet og patriotismen.  Trenger virkelig fotball-Norge FFK? NEI! Ikke slik som FFK har framstått i 2009.

Apell til de involverte: Hvis dere ønsker at vi skal ha engasjement og bruke energi på og ha tro på FFK så snu umiddelbart, gjør dere fortjent til det, nå har dere kun gjort dere fortjent til likegyldighet.

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340