Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 11 nov 09, 19:54

Opprinnelig postet av FFK pra sempre

Da er det meget viktig at dette nettstedet er tøffe nok, til å publisere det som er ubehaglig også.
Kun da kan vi forsikre oss om at de fleste steiner snus, slik at problemene kommer på bordet, og klubben vi alle elsker igjen kan reise seg.

Virker jo på deg som om det er nok at det er en graverende påstand mot FFK som gjør at det tøft gjort. På hvilken måte mener du ffksupporter.net har gjort en grundig jobb her? Hvorfor finnes det ikke sitater når man går ut med så bastante påstander? Hvorfor dekkes ikke saken med annet enn nettopp denne påstanden? Jo greit å vite at to spillere støtter Nordlie, men som nevnt ørten ganger tidligere; har man noe man ser på som en "troverdig" kilde, hvordan greier man å stanse opp kun på denne påstanden? Det må jo være utrolig mye mer som burde vært funnet plass til i artikkelen.

Hadde man gjort en god jobb hadde man fått med seg:

- en klar oversikt over denne "tillitsfordelingen". Det er to som har tillit, ja vel, hvem har mistillit, hvem er usikre, hvordan er sammensetninga i spillergruppa? Tåka ligger tjukt over denne saken.

- grunnen til denne tydelige "mistilliten" som man gir inntrykk av finnes i gruppen. Har spillergruppa diskutert dette må det jo kommet fram mer enn at to spillere sa de hadde tillit til Nordlie.

 - konkrete sitater som underbygger påstandene. Har man en kilde siterer man den, sant?

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f