Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 11 nov 09, 08:23

Det jeg lurer mest på etter denne farsen som nå utspiller seg er; hvor er stoltheten til de som vet at de har mer skyld enn andre etter det som har skjedd? Personlig hadde jeg sluttet i en jobb hvis jeg hadde klart å male meg så til de grader opp i et hjørne, og da hadde jeg ihvertfall ikke hatt så manglende skamvett at jeg hadde insistert på en sluttpakke. En sluttpakke er etter min mening en sikkerhet hvis man blir presset ut av en stilling, ikke en hvilepute for de som ikke gidder å gjøre jobben sin skikkelig. Dette gjelder alt fra spillere ttil folk i støtteapparat og administrasjon. Det kan da ikke være noe hyggelig og vite at man indirekte/direkte er grunnen til situasjonen som er oppstått? Skal man da klore seg fast i stolen uten noen annen øyensynlig grunn enn å grafse til seg mest mulig penger før skuta synker? Og hvor har Terje Høili vært i denne prosessen, er det virkelig sånn at han ikke har mer makt i praksis til tross for alle pengene han har hjulpet klubben med? Han vet antagelig det meste om hvordan et styre bør fungere, og dette må være hjerteskjærende for ham?

 

Et annet punkt jeg mener det må være betimelig å ta opp, er hvordan Plankehaugen har opptrådt i denne saken. Går det virkelig an å kjøre så solo på vegne av så mange intetanende medlemmer? Det er helt greit at de er valgt inn av et styre/generalforsamling eller lignende, men det får liksom være måte på... Snakk om å kjøre i begge filer, hvor enkelte bruker saker som pressmiddel, og de samme sakene blir sensurert bort fra deres eget forum for ikke å miste sprengkraft når det skal lekkes ut. Slikt gjør man rett og slett ikke og etter min mening burde også denne konstellasjonen starte neste sesong med nye folk i styre og stell - så får de som har gitt inntrykk av å være ryddige satse på at de blir valgt inn igjen.

 

Det virker som om interne stridigheter er FFK's nemesis, denne gang som i 80-årene. Men denne gang er det snakk om så vanvittig mye mer penger, og et drama som ikke engang Tarantino hadde klart å klekke ut. Til sist er det å håpe at denne prosessen kan ebbe ut med folk som virkelig vil bidra, både på og rundt banen, slik at FFK kan fremstå som et seriøst lag igjen. Med for mange fellesnevnere fra i år, tror jeg vi tar en Kamma.

---------------------------

-Elsker alle-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f