Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 09 nov 09, 11:13

Min første tråd er startet! :) Grunnen til at jeg starter denne tråden, er fordi jeg vil bli litt mer opplyst rundt Fredrikstad FK, og håper noen kan komme med kommentarer til mine synspunkter.

Jeg, som mange tusen andre, bevitnet da Fredrikstads inntog til Adecco-en på fredag. Det svidde utrolig, og er fortsatt leit, men nå har jeg fått satt saker i perspektiv.

Patriotisme
For min del har denne vokst. Nå føler jeg det er viktig å stå sammen med klubben, og jeg har å gått inn for at jeg SKAL sikre meg sesongkort, jeg SKAL bidra ved å bytte ut min 4-år gamle drakt osv. Ikke en absolutt nødvendighet med drakten f.eks, men for meg personlig er dette en støtte til FFK.

? Noen som mener at nedrykket kan bidra positivt her?

Spillerstall
Spillerstallen til FFK synes jeg personlig at er spennende, spesielt da med tanke på ungguttene som kan virkelig bli gode. Jeg tenker som så at et år i Adecco-ligaen forhåpentligvis vil fremme litt spilletid for disse, da andre spillere kommer til å forsvinne, samtidig er det spillere jeg absolutt ikke vil skal forsvinne.

Nå vil jeg bare slenge ut hva jeg tenker om spillerne, men da kunnskapen ikke er den beste, setter jeg utrolig pris på kommentarer på dette.

Mål: Mener her at Staw og Bråthen helt klart bør satses på. Føler derfor ikke noe tap om Kenny forsvinner.

Forsvar:
Piroja fortalte at han mest sannsynlig har spilt sin siste kamp for FFK, og på bakgrunn av dette vil jeg ikke ha han i klubben. Spilleren jeg absolutt ikke vil skal forsvinne her er Wallace.

Midtbane: Synes her at Thomassen, Askar og Elvestad er vitkig å beholde. Samtidig synes jeg at Kvisvik kanskje burde fått et år til, Gashi burde bli, og mitt største ønske at Borges ikke forsvinner. Barsom kan fint dra - kvalm spiller og har ingenting til overs for han.

Angrep: Synes de har en fin rekke her, hvor jeg håper blandt annet at Andersson og Everton blir. Føler også at Valencia og Gardar er bra spillere. Tror derimot Everton forsvinner.

Når det gjelder trenere, så synes jeg Tom Nordlie er mannen som kan få skuta på rett kjør igjen. Se hva han har gjort tidligere, se f.eks hva han gjorde med Kongsvinger. Med bedre tropp bør jo dette være mer tilrettelagt for han, og tror han kunne fått til meget bra ting om han får bygge opp klubben i 2010.

Konklusjon
Har ingen tvil overhode om at FFK rykker opp igjen neste år, og klarer derfor å lege sårene litt ved å se på det hele som en ny begynnelse, hvor hele klubben vil bli rensket opp, og alle vil få en ny start.

Kommentarer, som nevnt, mottas gjerne med takk. Vil sette meg mer inn i klubbildet!

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f