Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madserazzi

Juniorspiller

Ble medlem: 12 mai 09
Innlegg: 117

Lagt til: 07 nov 09, 21:09

Det som nå har skjedd kunne vært unngått. Det kunne vært unngått dersom vi faktisk hadde folk i styret som hadde FOTBALLFAGLIG KUNNSKAP!

-Jeg kan ikke få sagt hvor jævlig jeg synest det er at Henriksen sitter ved roret.

-Jeg kan ikke få sagt hvor jævlig jeg synes det er at vi har et styre som ansatte denna røtakællen pluss Tjærnås m.fl, som i tillegg presterte og gi Henriksen fallskjermen som så ofte omtales på forumet her.

Her må det umiddelbart renskes opp fra TOPPEN OG NED.

Alle som er med i styret for andre grunner enn en glødende interesse for Fredrikstad fotballklubb(titteljegere, politikere, prestisje jegere og andre dilletanter) bør umiddelbart fjernes og nektes adgang til hele Værste område for 14 livstider.

Ubemannede viktige posisjoner bør da fylles opp med folk som vil gjøre jobben for FFK, og ikke for sin egen lommebok, karriere, sosiale omgangskrets, eller andre grunner.

Når vi kommer så langt, kan utrenskingen nedover begynne. Da må styret tenke hva slags fotball ligger egentlig i sjela til FFK.

Svaret man da vil få er at Nordlie og From-Teddy må bare avhendes så snart som mulig. Vi må finne en trener som står for fotballspill, og ikke fotball sparking. FFK skal spille positiv fotball. Ikke langpasning gampe fortball som vi desverre har bedrevet meste parten av denne sesongen. Det får LSK, HAM-KAM m.fl stå for.

 

Regner med at spillerstallen skal slankes, og det ser desverre ut som at det er slutt for kvisvik, PAC og ramberg .Jeg synest dette er utrolig trist, da alle 3 i hvert fall holder høyt Adecco nivå. Det er vel slutt for rajo, barsom, wallace, everton, tegan, gardar og borges, selv om sistnevnte stakkar vel er dømt til å bli værende til neste sommers overgangsvindu.

Jeg er utrolig redd for at det kan komme til å ta veldig lang tid før vi kommer opp igjen, da laget overhodet ikke passer til Nordlie sitt opplegg. Vi kommer GARANTERT til å se flere kortsiktige signeringer av gamle spillere som skal passe inn i systemet. Nordlie sin filosofi er overhodet ikke forenlig med sjela i FFK, og jeg frykter derfor det værste, så lenge han er trener. Jeg håper inderlig Tom, at du gjør mine ord til skamme. Men jeg frykter at opprykket ryker på første forsøk, og Nordlie må da gå. Vi sitter da på en alt for gammel stall og må begynne på nytt forhåpentligvis i Adecco og ikke enda lenger ned.FOR DET KAN FAKTISK SKJE!

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f