Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 07 nov 09, 02:20

Har ingen behov for å forsvare Henriksen. Kjenner heller ikke til alt som skjer internt i klubben - bor for langt borte til det.

MEN...

Jeg reagerer på:

1) ensidig hets av Henriksen - alt er vistnok hans skyld. Jeg tror enkelte mener at det er hans skyld at fotballspillere ikke gidder å spille fotball.
Det er hans skyld som ikke tegner gode avtaler med bossmanspillere. Det er hans skyld at spillere tjener for mye - kort sagt det meste er hans skyld. Er ganske overbevist om at han ikke er fotballfaglig til å lede en klubb - men kanskje det ikke var derfor han ble ansatt heller. Og alt tilsier at han trenger mye kursing på håndtering av media, men hva er hans oppgave nå når Nordli har alt sportslig ansvar - kanskje han burde få tid til å konsentrere seg om det.

2) At det sansynligvis sitter folk i administrasjon og gjør det de kan og bruker alle midler til egen fordel. Noen vil klubben vondt var det en som sa. Jeg tror han har rett.

3) At noen mener at PH med leder har baller fordi de tør henge opp et banner mot Henriksen og i neste ikke våger å møte Henriksen ansikt til ansikt. PINGLER. Dere har klaget på mangel på kommunikasjon - men når har dere møtt opp og tatt ordet på de møtene som har vært åpne - når inviterte dere til et møte med ledelsen. Jeg opplever dere ikke som annet enn feige og at dere gjemmer dere bak et banner. Være kreative og konstruktive eller trekk dere - tror det siste er det beste siden jeg ikke er sikker på om dere kan noe av det andre. Jeg er flau over medlemskapet mitt.

Om klubben er tjent med Henriksen og/eller om Henriksen er tjent med å være leder i klubben får en sette seg ned å drøfte som voksne folk - så må det gjerne komme en annen ledelse for min del - men jeg tror ikke ting blir bedre ved at Henriksen trekker seg, dersom klubben ikke får ryddet opp i en del annet grums - og plankehaugen kan begynne som supporterlubb igjen.

PS.
Ønsker meg også noen tydelige moderatorer/retningslinjer på dette forumet. Det har den siste tiden bestått for det meste av gruff og personangrep. Saklig uenighet JA - drittkasting NEI.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340