Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 06 nov 09, 21:06

Føler at man må sette seg ned og begynne HELT fra start igjen nå.

Det første som må gjøres, er at styret avsettes og erstattes av et nytt. Der skal det sitte èn person som er dyktig innenfor økonomi, èn person som har fotballfaglig kompetanse og èn person som har skikkelig klubbfølelse. Ikke lokale politikere og andre idioter.

Så må dette styret bestemme seg for hvilken vei man skal gå. Det må være en klar vei innenfor både det økonomiske og det sportslige, og den må følges i mange år fremover.

Deretter må dette styret finne ut hvilke ansatte de ønsker å ha med videre i klubben. Det er selvfølgelig umulig å sparke de man vil, men man bør forsøke å få de vekk fra klubben uansett. Så må man være nøye med hvem man ansetter, og ha en grundig prosess før man bestemmer seg for hvem som skal få jobbe i klubben i våre hjerter. Dette må selvfølgelig være mennesker som passer inn i styrets plan.

Etter dette må styret "fredes". Uansett om de har en visjon som man syns er bra eller ikke, må hele byen være enige om at dette skal være veien å gå.

Så kan man begynne å jobbe ut i fra det.

Etter min mening må følgende spillere forsvinne til neste år:

Kenny Stamatopoulos, Pål Andrè Czwartek, Raymond Kvisvik, Abgar Barsom, Ardian Gashi, Hans Erik Ramberg og Andreas Tegström.

Etter min mening må følgende rundt det sportslige forsvinne til neste år:

Tom Nordlie, Arne Gymlærer Hanssen + hele det medisinske apparatet.

Éverton og Gardar må beholdes. Det økonomiske kan bli vanskelig for førstnevnte, men jeg håper likevel man kan finne en løsning.

Videre må ungdomsarbeidet ikke nedprioriteres. Det blir viktigere og viktigere, og FFK driter på draget om de finner ut at de skal kutte drastisk innenfor det området.

Håper også å få se 2-4 juniorspillere i troppen neste år som får nok spilletid.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f