Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 02 nov 09, 11:40
Endret: 02 nov 09, 11:43
Endret av: Holters

Jeg er enig med de som mener at timingen bak dette stuntet er upassende. Når man først har valgt å vente så lenge ("til etter sesongen"), så er det merkelig å ta dette oppgjøret nå som klubben skal ut i en særdeles viktig kvalifisering. I tillegg virket det som om ting hadde roet seg i det siste.

Når det er sagt, så er det jo ingen hemmelighet at det har vært misnøye med Henriksen i Plankehaugens kjerne i lang, lang tid. Du skal heller ikke grave nevneverdig får å finne annen- eller tredjehåndsinformasjon på misnøye innad i organisasjonen.

Noen naive, sarte sjeler mener jo at vi bak ffksupporter.net har startet og spredd disse "ryktene", men da har man virkelig misforstått. Faktum er at vi fanger opp - ikke genererer - disse signalene fra miljøene rundt FFK, og da blir vi bekymret, slik alle og enhver med sunn fornuft ville ha blitt.

Personlig har jeg snakket med Henriksen én eneste gang, og det var en hyggelig samtale. Således vet jeg ikke helt hva jeg skal tro. Jeg innrømmer at amatørmessige utsagn i media irriterer meg grenseløst, og mener derfor at Henriksen seriøst burde gå til anskaffelse av en PR-rådgiver, men også på denne fronten hadde ting roet seg i det siste.

Det som er bekymringverdig er det at man neppe har tenkt over hva man ønsker å oppnå med dette, og hvilke alternativer til Henriksen man har. Ja, kanskje man får Henriksen til å trekke seg, men hvem skal ta over? Klubben har verken råd til å betale ut Henriksen (18 måneder etterlønn, ca. 2.550.000 ifølge "ryktene") eller hente inn eksterne krefter for å erstatte ham. Finnes det kvalifiserte personer innad i klubben som kan omplasseres? Finnes det en samlende, kompetent leder? Jeg har mine tvil.

Derfor bør man kanskje heller svelge litt svake sosiale antenner, uheldige mediakrumspring og et dårlig arbeidsmiljø - et miljø mange visstnok mener var bedre under Morgan, så lenge Henriksen får skikk på økonomien. Det er faktisk det aller, aller viktigste for FFK nå. Klubben må slutte å leve på forskudd!

Argumentene som kom frem på TV 2 sporten i går var svake. Slik jeg forstod det var hovedargumentet lottoutsagnet... Ja, det var dumt å si det høyt, men tanken bak er jo riktig. FFK er heldige som har mange utgående kontrakter når fotballøkonomien skiftet så kraftig grunnet finanskrisen. Det medfører at FFK kan spare mye penger på lavere lønninger.

Når man først går ut på denne måten, så bør man har tyngre argumenter enn som så.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f