Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 31 okt 09, 17:23

Jeg tror Dominic Adiyiah vil vise seg å bli en meget god spiller, spesielt nå som han blir tatt hånd om av en av verdens største og beste klubber, i stedet for å råtne på benken i en bakgårdsklubb i en bakgårdsliga hvor regelverket sier at Dominic ikke har lov til å utvikle seg (for å si det litt sleivete).

Ellers er det interessant nok det med unge supertalenter som ofte ikke slår til på seniornivå til tross for udiskutabelt potensiale ved 20-års alder. Skyldes det for mye press? For høye forventninger? Er det spillerne selv som tar av, agentene deres som snakker dem bort fra bakkekontakten, eller er det omverden/publikum/sportspressen som ikke har tid til å vente på at spillerne skal bli gode?

Eller kreves det mer enn et topp talent, tross alt? Kreves det også en spesielt god trener? Man ser hva fortsatt unge Cristiano Ronaldo er i ferd med å bli i ManU. Vi vet hva Ole Gunnar Solskjær ble i samme klubb. Vi ser hva Wayne Rooney er i ferd med å bli i samme klubb. Er det tenkelig at treneren betyr enda mer enn spillernes potensiale?

Personlig er jeg tilbøyelig til å tro at treneren betyr veldig mye. Jeg tror ingen andre enn Ferguson kunne gjort Solskjær til den spilleren han ble. Jeg tror også spillere som C Ronaldo og W Rooney kunne ha blitt langt mer middelmådige hvis de ikke hadde havnet i riktig klubb, dvs under riktig trener.

Derfor tror jeg også det er vanskelig å si hvor god Dominic Adiyiah kan bli. Men at han har bedre muligheter for å utvikle seg til en toppspiller i AC Milan enn i FFK, det skulle være klart nok.

---------------------------

Alt og ingenting er like umulig,
resten er innen rekkevidde.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f