Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 08 okt 09, 01:24
Endret: 08 okt 09, 02:26
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78

Du skrev dette i en annen tråd Holters: "Bra for markedsverdien dette. Kan vi håpe på at FFK kan nå noen bud på 3-4-5 millioner kroner? Det hadde gjort seg. Vi bruker ham jo ikke uansett." Tolket det derfor dit hen at du ønsker at vi skal smi mens jernet er varmt og få noen millioner for han nå? Tror uansett det ikke er realistisk å få solgt Adiyiah for noen betydelig sum før han har prestert over tid på sitt klubblag. Er selvfølgelig positivt for markedsverdien hans at han gjør suksess på landslaget, har nok havnet på blokka til flere internasjonale klubber, men tviler på at noen handler uten at han har klart å spille seg til fast plass på et middelmådig TL-lag. Adiyiahs prestasjoner i U20 VM beviser at han utvilsomt er et stort talent, han har bevist nå at han kan prestere på et høyt nivå og det tror jeg styrker hans sjanser til å få flere muligheter i FFK. Først når han har prestert hos oss tror jeg interessen fra utlandet vil tilta. Jeg tror heller ikke at klubben ser på Adiyiah som redningen på klubbens nåværende krisesituasjon økonomisk, tror de tenker mer langsiktig vedrørende han, både økonomisk og sportslig.

Isolert sett - om vi tar bort klubbens økonomiske situasjon - så synes jeg det er hårreisende at FFK har svidd av over 1,5 million kroner på et talent som verken har fått tillit eller spilletid under noen av trenerne klubben har hatt (Grønis, Aune og Nordlie), og som man kanskje selger videre til tross for at han i et U20-VM viser at det må bo noe i gutten. Problemet er at man ikke kan se så isolert på ting.

Ellers synes jeg du har gode tanker rundt dette med markedsverdi og interessenter. Det er nok mange som stusser over at han ikke har spilt seg til fast plass på et dårlig lag i en bakgårdsliga uten spisser som scorer mål. Speidere og agenter skyr slike CVer som pesten: "Er han et problembarn?"

Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78

P.S. Drømmen om Adiyiah tror jeg ikke er utopi Holters, kanskje ikke i år, men neste år tror jeg sjansen for at han blir vår mann i midten framme er helt klart sannsynlig. Vet ikke når han er tilbake i Fredrikstad, men blir vel i løpet av neste uke hvertfall, kanskje han får en rolle kampen mot Odd 19 oktober? Det hadde hvertfall vært orgasmiskt deilig om han gjorde dine ord til skamme der! Wink

Hehe, ingenting hadde gledet meg mer, men det er for eksempel to enkle årsaker til at jeg ikke tror det skjer:

1) Nordlie tilpasser spillerstallen til sitt system, ikke omvendt.

2) Nordlie har aldri brukt en liten mann som spydspiss, og Dominic er liten av vekst. Han passer ikke til å være tradisjonell norsk spydspiss i 4-3-3 (uavhengig av Nordlie som trener eller ei).

Mulig han kan bli kastet innpå for å kontre i sluttminuttene, men fra start? Om Dominic skal få spilletid, så er det mer realistisk som ving eller som indreløper, og der tror jeg han faller igjennom.

Men det kommer en tid etter Nordlie også, og Dominic er fortsatt ung. Kanskje han blir FFKs toppscorer i 2013 med en partner ved sin side?

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av Holters

PS! Adiyiah som midtspiss i Nordlies 4-3-3 tror jeg du kan la bli med drømmen. Det kommer ikke til å skje.

Akkurat det vet vel verken du, jeg eller Snæbbus-Søren.

Tom Nordlie har ikke sett gutten på trening engang. Hva som skjer etter han kommer tilbake vet ingen. Men at det er lite sannsynlig at vi kommer til å se han som midtspiss i 4-3-3 er nok riktig.

Større underverker har skjedd, men det anser jeg som så høyst usannsynlig at jeg føler jeg har mitt på det trygge.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340