Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 07 okt 09, 22:54
Endret: 07 okt 09, 22:58
Endret av: Snæbbuss-aristokrat #78

Opprinnelig postet av Plankekæll

Jeg ser fremover, jeg hoier og skriker for FFK på kampene. Jeg er heller ikke resignert. Jeg tror vi beholder plassen i Tippeligaen, men jeg tror vi må beseire Sarpsborg 08 og Sogndal på veien.

Jeg har trua på FFK. Men jeg har dessverre ikke trua på Tom Nordlie.

Sorgene tar jeg ikke på forskudd, jeg er bare realistisk. Men det er jo lov å håpe at "folk" (slår alle over en kam) i klubben tar seg selv i nakken og presterer maks i de siste 3 (6) kampene! Vi klarer dette.

Neste år blir veldig annerledes uansett om det skulle bli Adecco- eller Tippeliga. Smile

Er godt å høre at du har trua på FFK, synd at du ikke har trua på Tom siden det er han som sportslig ansvarlig i klubben da, men håper og tror at han vil gjøre de fleste mer troende og positive i framtida. Skjønner at det er mange som er skeptiske til Tom Nordlie, men uansett hva folk måtte mene om han så er det engang han FFK har valgt å satse på som sportslig ansvarlig de neste 2 1/2 åra. Vi får følge han med argusøyne og håpe at han klarer å stake ut en kurs som vil gagne klubben både på kort og lang sikt. Jeg velger å ha trua på at vår mann er rett mann, ikke fordi at det er Tom Nordlie, men rett og slett fordi det er vår mann. Er ingen vits i å drømme om noen andre eller snakke om at den eller den ville gjort en bedre jobb for klubben, de er ikke her og vi må/bør støtte de som til en hver tid er i klubben. Det betyr ikke at man ikke skal ha kritisk refleksjon, men jeg mener man bør ha en positiv instilling og ikke svartmale alt man forsøker å skape i klubben.

P.S. Tenkte ikke på deg spesielt Plankekæll eller noen andre spesielle for den saks skyld, snakker kun generelt, så får de som føler seg truffet bare gjøre det.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340