Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 04 okt 09, 21:17

Opprinnelig postet av hasse33

Her er en gjeng med godt betalte fotballspillere og det ytterst få som presterer på et akseptabelt nivå.

I dag fungerte Ophaug bra nok.......tror ikke at det var noen andre....for all del..fremspillet fra Ramberg til Amin var det klasse over (også avslutningen til Amin) men utover det ...meget svakt over hele linja.

Vet ikke om du la merke til det, men det var 11 karer i stripete drakter som gjorde alt de kunne for å ødelegge for våre gutter. De var faktisk så gode at en skulle tro de hadde øvd, ja faktisk så en skulle tro de fikk betalt for det.

Spøk til side. jeg synes faktisk det var en ok kamp i dag. Stabæk kommer ikke til veldig mange store sjanser i denne kampen, og faktisk færre enn de pleier. ja de har mye ball, men skaper ikke så mye. Baklengsmålene fikser vi liksom på egenhånd, og er ikke noe Stabæk skaper.

Synd vi har så lite å komme med på kontringene. Det var tydeligvis planen til Nordlie at Andersson skulle kontre, men ham lyktes heller ikke i dag som kantspiller. En stor sjanse som han også denne gangen kommer til når han trekker inn sentralt i banen. Det blir forutsigbart når vi spiller uten venstrekant(eller uten venstrekant som funker). Valencia sitt innhopp var vel heller ingen suksess.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går(noen trener får ikke gått fort nok). Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f