Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 02 okt 09, 10:55

Opprinnelig postet av denialsander

Skal jeg offentlig støtte klubben for de tinga de gjør i det dagelige, fordi "de kunne ha blitt gjort verre"? Jeg jubler og støtter når klubben signerer spillere, jeg jubler og støtter når klubben ansetter spennende ressurser i sportslig apparat, jeg jubler og støtter når klubben gjør avtaler med spennende juniorer og kommende A-lagsstjerner, jeg jubler og støtter klubben når de inngår sponsoravtaler, jeg jubler og støtter klubben når de gjør noe positivt for supporterne, osv.

For det er jo ikke slik at dere "positive" vil ha en unnfallende og lallende gjeng supportere som ikke skal kritisere klubben fordi klubben er litt ute og kjøre - på alle mulige måter? Det tror jeg ikke. ;)

Så, når er det ok å kritisere? Etter at vi eventuelt har rykket ned? Etter at vi har sikret plassen sportslig men kan bli degradert og nektet lisens fordi vi har blitt kjørt i dass økonomisk? Hva er det du mener vi skal juble for? Når skal vi juble?

 

Hvis du tror "Denialsander" at det forventes at du skal applaudere alle beslutninger som tas i FFK-systemet så er det ingen som forventer dette. Problemet, til oss som er veldig glad i laget og klubben (kalt positive), er at du og "dines" kommunikasjonsmåte lager store problemer for den klubben som dere sier at du støtter. Og det ser noen av oss, og vi liker det ikke. Det er sjelden konstruktiv kritikk, det er drittslenging, det er ryktespredning o.s.v. Jeg er i sterk tvil om at du  (og dine) innerst inne ønsker klubben godt, du er isåfall verdens dårligste markedsfører av dette.

Hvorfor sluker du alt som er av negativ karakter fra ulike personer rått og utbasunerer dette ukritisk videre, mens alle aksjoner klubben gjør blir idioterklært? Hvilke "støtteordninger" går dette under? Det er ikke lett for Henriksen & co å være leder i byens fotballlag. Mye har skjedd på få år, shortcuts har blitt gjort. Han må ta ansvar for hva andre har gjort, han må stå frem med dette og han blir hetset av dette.

Prøv å tenk litt over dette, støtt klubben istedet for TV 2 !


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340