Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5524

Lagt til: 29 sep 09, 11:26

Opprinnelig postet av Plankehue

Jeg stjeler en tanke fra en jeg kjenner. Hvis 10000 supportere ( gjennomsnittet på hjemme kamper) gir 1000 kr hver, da blir det 10.000000 kr. Kansje plankehaugen da kjøper seg inn i klubben eller gir dem bort.

Kunne da gitt pengene til 1903 eller om plankehugen hadde et eget konto nr.

man kan gjerne bruke mitt konto nr Money mouth

Jeg vill faktisk brukt 1000 kr på dette Cool

Ett prisverdig forslag, ikke minst at du er villig til å spytte i en tusing selv.

Men, jeg tror at FFK Sport ASA ikke bare trenger penger, en en sterk og tydelig eierkonstellasjon. Pr i dag er det noen store, og veldig mange små eiere, som på ingen måte er en homogen gruppe. Det gjør det vanskelig å foreta en emisjon blant eierne(Aksjonærene skytter inn penger som styrker egenkapitalen) da de eiernes evne/vilje til å gjøre dette er forskjellig. FFK som klubb vil da også redusere sitt eierskap i Sport ASA, noe man antageligvis må akseptere.

Slik jeg ser det er det to eller tre muligheter til å redde Sport ASA.

1- De kutter kostnader i så stor grad et de får en drift som ikke bare går i pluss, men også tjener inn tidligere tap på relativt kort sikt. Dette vil måtte medføre at man reduserer sportslig ambisjonsnivå på kort sikt. Dette er vanskelig, og neppe i tråd med Tom Nordlies ambisjonsnivå.

2- En eller flere kjøper ut Sport ASA sine aksjonærer, eller at større antall av disse, og tilfører nødvendig kapital. Utfordringen ligger i at det er tvilsomt om nok av dagens aksjonærer vil selge eller devaluere egne aksjer. Er vel bare Høili, og evt noen av hans partnere i FSI, som har evne og vilje til å gjøre dette.

3- FFK Sport ASA går konk, og det etableres ett nytt driftsselskap, som godkjennes av klubbens generalforsamling. Dette er ikke så enkelt som det kanskje kan høres ut, og vil være dårlig reklame for klubben. VIF gjorde dette for noen år tilbake. Med denne varianten slipper nye eiere å betale for "gammel morro". Denne er jeg ikke sikker på om lar seg gjennomføre med dagens regelverk.

Er det noen som har andre forslag?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går(noen trener får ikke gått fort nok). Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340