Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 27 sep 09, 13:14
Endret: 27 sep 09, 13:16
Endret av: Nugattistjerna

Opprinnelig postet av Sulla

http://www.kanari-fansen.no/debatt/showthread.php?t=15908&page=4

"Men bortefeltet i Fredrikstad er vel helt klsrt norges beste supporterfelt og vi får mye hjelp med hvordan taket der er bygd og veggen i enden av tribunen ved feltet."

 

Man burde nok på det sterkeste vurdere å ta opp planen om å bytte tribune til året, eller få på plass vegger på vår side også. Jeg tror bortesupporterne får mye mer gratis akustikk en vi er klar over, og at PH får dårligere arbeidsvilkår enn nødvendig som en følge av dette.

Helt klart veggen til bortesupporterne har masse å si. Det råder ingen tvil. Er jo bare å bytte plass, skjønner ikke hvorfor det skal være ett problem. Tenk å gi bortelaget den beste akustikken da. Tror flere av Lillestrøm-spillerne følte de spilte på hjemmebane i går - og sånn skal det vel ikke være? Tror også et bytte av tribune hadde hatt mye å si for en ny start for PH. Klart man synger høyere og oftere når man føler at man får litt "gratis" i form av akustikken.

Som jeg skrev i et annet innlegg stod det ca 20 supportere og sang og hoiet ca kl.15.15. De hadde et lydnivå som ikke PH har vært i nærheten av i år. Tror nok ikke det bare er de 20 supporterne som gjorde at lyden bar så sinnsykt ut over stadion.........


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340