Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 27 sep 09, 04:06

Opprinnelig postet av Plankekæll

Det er godt mulig, men det hadde vært en mye billigere løsning. Når man henter en ny keeper må denne være betydelig bedre enn de vi har, Kenny er i beste fall jevngod med Lasse Staw.

Da skjønner ikke jeg poenget.

Det samme kan egentlig sies om Daniel Wass. Vi har to spillere i Askar og Czwartek som er ganske like som spillertyper. Alle tre holder omtrent samme nivå. Da er det også håpløst å hente Wass synes jeg.

Ikke enig i at Kenny bare er jevngod med Staw. På papiret ja, for når Lasse Staw står en knallkamp så presterer han vel så bra som Kenny gjør på sitt aller beste. Men mentalt skiller det akkurat så mye som det i grunnen skal gjøre mellom en rutinert keeper på ca 30 og en urutinert keeper på ca 22. Og det mentale i aller bakerste rekke betyr veldig mye for tryggheten til forsvaret og hele laget. Kenny er ingen superkeeper, det var det vel ingen som påsto da han ble hentet heller, men 90% av det han gjør på banen gjør han på en trygg og solid måte, og han opptrer som en sisteskanse resten av laget våger å ha tillitt til. Det er i alle fall min bedømning fra det jeg har sett. 

Så nei, det er ikke Kennys feil om FFK rykker ned i år. Men den viktigste grunnen til at jeg synes det er alldeles riktig av FFK å ha ham nå, er at hvis det går så galt at FFK rykker ned (noe jeg ikke tror før det evt har skjedd) er at i så fall vil ingen en gang kunne tenke i stillhet at det var Lasse Staw sin feil heller. Akkurat det tror jeg er ganske viktig for det unge stortalentets videre utvikling.

Ellers er jeg enig i at Daniel Wass var et noe merkelig valg. Jeg forstår godt at man valgte å hente en forsvarer slik skadesituasjonen var (og tildels er), at man valgte en høyreback, og da en med gode offensive kvaliteter. Men man glemte visst å se etter om de defensive kvalitetene var på plass, og det var de visst ikke i dette tilfellet. Derfor synes jeg Wass var et noe merkelig valg. Man kan godt si om PAC at han mangler noe offensivt, men defensivt er han rimelig trygg, og det må da være det aller viktigste for en back, uansett hvor "moderne" fotball man ønsker å spille?  

---------------------------

Alt og ingenting er like umulig,
resten er innen rekkevidde.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340