Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 25 sep 09, 13:17
Endret: 25 sep 09, 13:20
Endret av: Lars 29

Til kanogvetalt:

Mener det jeg skrev også var langsiktig tenkt. Det er jo allerede gjort tiltak på spillersiden ved at ingen spillere fremover skal tjene over 80 000 kr pr mnd. Selv om både Andersson med sine 100 000 kr og Valencia med sine 85 000 kr overskrider dette.

Spillere med høye lønninger som Barsom, Johansson forsvinner helt sikkert.

Brenner også et rødt lys for Kvisvik vil jeg tro..Han blir helt sikkert ikke enig med klubben dersom han ikke modererer seg mye på lønn og antall år med kontrakt.

Gashi med flere får heller neppe fornyet sine kontrakter når disse går ut...( selv om dette gjelder etter neste sesong )

Dersom klubben rykker ned vil mange forsvinne uansett. Uansett utfall av årets sesong blir det en oppryddning.

Så akkurat på spillersiden mener jeg klubben har gjort grep, selv om klubben hadde et anfall av hjernesvinn når de skaffet seg spillere som Andersson og Valencia..helt greit å skaffe seg nye spillere, men ikke til den prisen og for den kvaliteten..og uansett av hvordan man vrir og vender på det så sitter klubben igjen med nye høye lønnsutgifter noe ikke klubben kan bære nå.

Supportere skriker etter klassespisser, toppspillere sier du..men hvilken klassespiss har klubben skaffet seg, selv om alle ser at vi trenger det etter vi solgte Tarik? Ingen..at man da henter to etter min mening midddelmådigheter for at Nordlie for enhver pris skal spille 4-3-3, synes jeg er litt meningsløst. Valencia er ikke bedre enn Askar og Andersson er ikke mye bedre enn Thomassen/Wallace/Barsom/Kvisvik. Vi hadde heller trengt en ny målscorer.

Du skriver om å satse på unggutter..føler absolutt at klubben har endel ungt og lovende om enn ikke på topp eliteserienivå..Vi har Stav, Bråthen, Shabani, Elvestad, Trulsen, Thomassen med flere som er lokale og relativt "billige spillere". Disse holder ihvertfall et godt adeccoliga nivå pr idag.

Det jeg skriver vedrørende FFK College er at man bør se litt på kostnader rundt dette og verdien, da vi feks har en talentfabrikk som Trosvik som man kanskje heller burde samarbeidet mere med..eller andre lokale klubber. Det blir uansett billigere enn å ha heltidsansatte mennesker som jobber i FFK College.

Er ikke helt enig i at en bedrift som FFK med så stor omsetningsøkning nødvendigvis får likviditetsproblemer. Er ikke lite FFK har hatt i inntekter og økte sponsorinntekter..Er ganske klar på at med bedre økonomistyring og profesjonalitet så hadde ikke dette skjedd. Man kan ikke basere seg på emisjoner og at folk tilfører egenkapital. FFK har heller ikke hvis man sammenligner med endel andre tippeligaklubber basert på vårt tilskuertall hatt høyest spillerlønninger heller. Selv om vi i perioden når Morgan Andersen var "sjef" ( lik det eller ei ) økte posten spillerlønninger betraktelig.

Vet at Gerbrandt var lei og ville hjem, men han er og var uansett så profesjonell at han ville og kunne gjort en god jobb for klubben ut sesongen. En Gerrbrandt i form er betraktelig bedre enn Martinsen og Ophaug.

Det å basere et budsjett med spillersalg og full stadion på hver hjemmekamp er så talentløst det går ann å få blitt..Slik som jeg ser det så er det kun Wallace og Borges som vi kan få noe særlig penger for. Interessen rundt Piroja har dalt veldig og han er aldersmessig ikke ung lenger. Hvis ikke Everton begynner å "bøtte" inn mål tror jeg ikke vi får igjen mye for han heller dersom han kjøpes. Så av den latterlige prissettingen på 70 millioner for spillerstallen så står Wallace og Borges for mye av dette. FFK kan prise seg lykkelig over støtten de har her i byen. Tenk om interessen hadde vært som i Lyn, Bodø eller Tromsø..

Så igjen det jeg etterlyser er profesjonalitet, noe det etter min mening aldri har vært i Fredrikstad Fotballklubb.

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340