Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 22 sep 09, 14:13

Ang colorline stadion: som du ser av nedenfornevnte leie aalesund stadion, den er dermed ikke gratis, de har kostnader som alle andre i fob. mes stadion.

OM du går inn på deres web side så ser det ut som om de har vesentlig færre ansatte fordi om det er en klubb med flere lag

Velkommen til Color Line Stadion!


Color Line Stadion ble åpnet 16. april 2005 med en storslått åpningsseremoni og tippeligakamp mot Odd Grenland. Alt ble overført direkte av TV2, og som en ekstra spiss på det hele vant AaFK kampen 2-1.

Color Line Stadion eies av Ålesund Stadion KS. Dette selskapet består av flere lokale næringslivsbedrifter og med sfæren rundt Color Line AS og ONS som dominerende eiere. Styreformann er Olav Nils Sunde, mens Helge Blindheim er engasjert som daglig leder.

Ålesund Fotball AS er største leietaker av stadion. De leier alt areal utenom det som er bortleid til det lokale næringsliv: Mattilsynet, Aon Grieg, MIX Stadionkiosk, PriceWaterhouseCoopers, Brødr. Dahl AS, SK Guard og Sunnmørshallen AS.

AaFK Sponsorservice AS leier hele 3.etg. og noe lager i 1.etg. Dette arealet er igjen satt bort til ISS Facility Services AS som er vertskap ved alle arrangement i kurs-, konferanse- og selskapslokalene.

Ålesund Stadion KS har ingen ansatte. Sunnmørshallen AS og deres ansatte står for følgende tjenester: Daglig ledelse, booking av kunstgress og utleie av kurs-, konferanse- og selskapslokalene.

Kontakt-tlf.: Booking kurs/konferanse/selskap: 70 11 54 99, øvrige henv.: 70 11 54 80.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f