Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Dokka

A-lagspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 755

Lagt til: 07 sep 09, 00:04

Opprinnelig postet av Noik

Flytt til Fredrikstad,Dokka! Håpløst å komme fra Varteig å heie på FFK. Sier ikke så rent lite om deg. Hvis Sarp skulle rykka opp eller FFK ned,sånn at vi møter hverandre: Sitter du der som særping med rødt og hvitt skjerf og heier på nabobyen i stedet for din egen by? Eller innser du at man igjen er rivaler,pakker pent bort det røde skjerfet ditt og kjøper deg sarpeskjerf i stedet?

Jeg vet det blir litt tåpelig å drive å forsvare seg, har ingenting å forsvare. Men ja, har tenkt til å flytte til Fredrikstad, er jo Norges fineste by, kunne aldri tenke meg å bo i Sarpsborg. Og jeg er ikke Særping, har aldri vært det. Jeg er fra Varteig, har aldri hatt noe stort forhold til Sarpsborg by. Og jeg kommer ALDRI til å pakke bort det røde skjerfet. Jeg kjenner dessuten flere vartinger som heier på FFK.

Når det er sagt så syns jeg det er utrolig morro at Sarpsborg gjør det så bra og jeg håper at de kommer seg opp i tippeligaen og gjør det bra, bare ikke på bekostning av FFK. Og når Sarpsborg spiller mot alle andre lag så heier jeg på de,

---------------------------

Lal or safed sabse acha hai; Salam, Salam Fredrikstad.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340