Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 04 sep 09, 21:24

Opprinnelig postet av ecupeventyrsnart

Opprinnelig postet av foyn

 

 

Men dessverre ulovlig i forhold til norske regler. Hvis pengene går via selskapet og til piroja, så er det selvfølgelig snakk om skjulte overføringer og ikke noe som blir skattet i Estland.

 

 

Og når ble det egentlig ulovlig å betale ett utenlandsk selskap for jobb de utfører. Ingen som har noe med hvor mye jobb som faktisk blir utført. Det er opp til betalende part å vurdere om de får valuta for pengene.

Hvis det nå er sånn at Piiroja har mottatt pengene uten å skatte for det, så vil jeg ikke kalle det umoralsk, men usedvanlig dumt. MEN jeg velger å tro det er gjort lovlig....... eller at sporene i alle fall er skjult for skattefuten;)

Hmmmm.....

Så enkelt er det ikke ecupeventyrsnart, hvis det er et proformaverk for at en person skal spare skatt i Norge og at et selskap skal spare arbeidsgiveravgift så har noen noe med det skjønner du. Hva skulle vi ha lover og forskrifter for hvis man skulle konstruere en avtale eller situasjon for å slippe å betale skatt og avgift ?

Jeg også håper at det er gjort lovlig, at ingen lover er brutt, men hvis så er tilfelle at det er lovbrudd så er jeg ikke av samme mening som deg. Da håper jeg de som har brutt loven blir straffet og at sporene blir avdekket av skattefuten.

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !
LIVET ER HERLIG DERE;
Chateau-Lascombes
Margaux 2001
Grand Cru Classé


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340