Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10061

Lagt til: 01 sep 09, 18:50
Endret: 01 sep 09, 19:28
Endret av: Holters

Alanzinho hadde stort sett hadde lagtaktiske problemer i kombinasjon med at han holdt på ballen for lenge (egotendenser) og trengte tid på å akklimatiseres i henhold til den norske spillestilen. Mulig han manglet noe på det rent fysiske i starten også.

Everton har også taktiske problemer som kan justeres, men hovedargumentet mot ham er jo den forferdelig dårlige avslutningsteknikken. Det er en ting som er mye vanskeligere å lære enn lagtaktiske justeringer, og har egentlig lite med akklimatisering å gjøre. Manglende overblikk likeså, det er vanskelig å lære opp, men kan muligens forbedres når han eventuelt lærer seg de rette tidspunktene for å spille ballen videre. Ei heller er han noen god hodespiller rent teknisk. På toppen av det hele mangler han "pønsj" og vilje til å angripe direkte mot mål, det kan dog læres med tiden, men per dags dato er han så langt unna en bakromsspiss det er mulig å komme. Everton er mer en mellomromsspiss/oppspillspunkt.

Basisferdighetene og arbeidskapasitet er dog veldig bra!

Konkluderer med at det blir for enkelt å sette likhetstegn mellom Alanzinho og Everton utover det faktum at begge er brasilianere som ikke hadde spilt i Europa før. Det bør ligge dypere "analyser" og vurderinger til grunn før man eventuelt velger å ta steget for å sikre seg Everton. Et underliggende "håp" om at Everton skal "dra en Alanzinho" er ikke nok.

Vi må heller ikke glemme at Everton er veldig mye dyrere enn det Alanzinho var.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340