Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 01 sep 09, 18:32

Opprinnelig postet av Willy Renè

Det virker som om mange her inne regner med at Everton skal ha samme utviklingskurve som Alanzinho, og dermed ha et fantastisk videresalgspotensial, fordi han er brasse og utvilsomt har visse egenskaper.

Everton har for mye mangler til at han kan sies å ha potensiale. Å satse på ham er like usikkert som å satse og drømme i et meget volatilt aksjemarked.

Det er bedre at lånebeløpet er det bortkastede beløpet om FFK ikke skal kaste ennå mer penger (5 mill?) etter ham også.

Ser argumentene, ikke minst at 5 miller er mye penger for et tross alt noe usikkert kort. Men det var også flere enn meg som tvilte på Alanzinho ganske lenge, av nogenlunde sammenlignbare grunner. Stabæk-brassen var utvilsomt en driblekunstner av de store ( i alle fall etter TL standard), men han virket lenge å være kronisk ute av stand til å slå en pasning. Uansett hvor på banen han fikk ballen så var det eneste han kunne å løpe med blikket rett ned i bakken og drible som en annen Drillo så lenge det varte. 1 av 20 ganger rakk det til scoring, men stort sett endte det med balltap. Så ganske plutselig lyktes det Jönson å lære gutten at fotball er et lagspill og at det å slå gode pasninger er mer verdifult enn å kunne drible. Og så vips var Alanzinho en knallspiller. Litt forenklet versjon av karrieren hans der, men tross alt.

Det er en del som argumenterer her inne for at de egenskapene Everton mangler er slike som ikke lar seg trene opp. Kanskje har de rett, men også kanskje ikke. Det bør vel helst være opp til Nordlie nå om han har tilstrekkelig tro på Everton eller ikke. For hvis Everton kan lære det siste lille, som jo godt kan handle om akklimatisering i en fremmed liga, så vil det brått være en fyttirakkern til god investering å satse på ham.

Var det opp til meg så ville jeg avventet en anbefaling fra Nordlie så lenge som mulig, og så fulgt hans råd. Muligens er det noe sånt spillerinvest gjør, og at det er grunnen til at det ikke har kommet noen avklaring ennå?

---------------------------

Alt og ingenting er like umulig,
resten er innen rekkevidde.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340