Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 26 aug 09, 21:21

Opprinnelig postet av endre

Hjelper ikke å ta kvantesprang fremover hvis du ikke har folk i ledelsen som klarer å holde oss der. For klubben blir jo fortsatt drevet som når vi var på Holmen. Propper styret full av blåruss som kun ser seg selv og ingen andre, og det mest viktige, ikke er villig til å innse at det faktisk var andre der.

Ja blåruss er farlige, de skjønner jo ikke noe av hvordan man skal drive butikk;)

OG kommunister som deg, med den "generelle stemme" (for det er jo riktig å sette merkelapper på folk. Sikkert ingen i ledelsen som har forskjellige meninger. De er blå roboter, styrt av Høili alle sammen.

Og selvsagt mener jo jeg at min mening er riktig, på samme måte som du mener din mening er den "generelle stemmen" her inne. Jeg har aldri sagt min mening er den eneste rette, kanskje ikke den er den rette i hele tatt. Er jo nettopp derfor jeg skriver det jeg gjør, for å gi "den generelle stemme" andre tanker enn sine egne, på samme måte som du og andre gir meg nye tanker, som jeg tar inn i og blander med mine. Noen tar jeg til meg, noen gjør jeg ikke. Det er det som er så bra med en debatt og diskusjon. Den fører ofte med seg fremgang gjennom meningsutveksling, det er grunnsteinen i det vi kaller demokrati.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340