Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 26 aug 09, 21:14

Opprinnelig postet av ecupeventyrsnart
Og i 1. divisjon kan jo Holters og gjengen få gjennomslag for å bygge ett monument og bønnelokale for å be til guden TKK som har bevist så vanvittig mye som sportssjef rundt omkring i verden. Tenk han så jo faktisk at Borges var en god spiller, ja og han så at Ballack kom til å bli en stjerne ganske tidlig, DET gjorde jo ingen andre.  Og han mener at man  bør tjene mer penger på å utvikle talenter enn man bruker for å gå overskudd i en klubb, det skjønner jo ingen andre i fotball-Norge eller Fredrikstad, men han og bare bare han.

Du kler sarkasme like dårlig som jeg kler sort neglisje og høye hæler :o) Det er vanskelig å bli profet i eget land. Det er ingen tvil om at Karlsens egenskaper er mye mer prisatt rundt omkring i fotballeuropa enn hva som er tilfelle i lille Norge.

Sannheten er vel at om Karlsen hadde fått gjennomslag for sine ideer så hadde vi ikke i dag sittet med en tåpe som sportssjef, med en håndfull bosmanspillere som knapt spiller for halvfullt masking og risikert et nedrykk. Grönhagen hadde vært erstattet for lenge siden med en hovedtrener som ville ha vært forenelig med klubbens fremtidsvisjon.

Det eneste feilen Karlsen gjorde, slik jeg ser det, var å ikke ha nok tålmodighet. Det er vanskelig å komme til et "gubbevelde" som ung visjonær og snu dette på ei uke. Det er ikke hundre prosent sikkert at alt ville blitt bra med Karlsen som sportsdirketør heller, men jeg er rimelig sikker på at vi ikke hadde vært i den posisjonen som vi er i dag. Spillerne han ville bli kvitt er vel de som har skuffet mest denne sesongen, med sin erfaring og det hele.

Det er vel få som har bedre innsikt i spilleroverganger, bedre nettverk og vet hvilke feller som lurer i overgangsmarkedet enn han. Nå sitter vi igjen med en sportsdirektør som ser ut til å være helt blank og henter inn en trener verken mange supportere eller spillerne vil ha - kun for å holde liv i sin egen FFK-karriere en liten stund til.

Så vidt jeg vet så er det ingen ting som taler for at Tom Nordlie er en god trener på lang sikt for FFK. Jeg hadde hadde jublet om Nordlie fikk en kontrakt ut året, men alternativet er altså kanskje to-tre sesonger.

Du har all rett til å være skeptisk selvsagt, men jeg tror ikke ting kan bli så mye verre enn det har blitt denne sesongen. Henriksen må ha alle gjøremål skrevet ned på post-it-lapper og hengt de opp på veggen for så å kaste ei dartpil for å se hvilken sak som skal tas først. Prioriteringsrekkefølgen på enkelte ting er i hvert fall merkelig.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340