Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 25 aug 09, 21:28

La oss anta at flere spillere i klubben har blitt irriterte over Henriksens medieutspill. Jeg tipper at det er en av mange grunner til at flere spillere har underprestert: det har blitt feil fokus på klubben og man har hatt en usmakelig direktør. Dette har igjen ført til mange tap, som kan føre til nedrykk. Lottogevinst?

Jeg har ikke mye til overs for Hoff, men er enig i akkurat den uttalelsen hans.

Hvordan kan du si at Grönhagens treningsmetoder var bra? Blir det gode fotballspillere av masse løpetrening? Jeg tror ikke det. Se på Odd Grenland i år, de har spilt bra offensiv fotball. De har i år hatt lite løpetrening, men heller kjørt fotballkamper på liten bane med knalltøff intensitet. Det er mulig å blande kondisjonstrening og fotball.

Ser man derimot på FFK, så virker det etter Grönhagens uttalelser som om de har trent lite med ball. Det ser man tydelig på spillet. Det er planløst offensivt, og pasningskvalitetene til majoriteten av spillerne er under enhver kritikk.

Og hvor får du, og flere andre, den idèen om at Aune er en "pus" fra? Jeg har til gode å se et eneste godt argument for at det skal stemme. Grönhagen var da heller ingen "Uwe Rösler" i media?

For meg så er det ikke viktig hva navnet på treneren heter. Det som er viktig for meg er at det er en spiller som passer inn i Fredrikstad Fotballklubbs intensjoner og mål for hvordan en fotballklubb skal drives. Om han kommer fra Nigeria eller Trøgstad, går i dress eller joggebukse under kamp, har lite for meg å si. For meg er det viktig at han har en god fotballfilosofi og er dyktig pedagogisk. Jeg syns det er trist om Tom Nordlie passer inn i FFKs "trenermodell".

Vi "journalister" ( denne siden er ikke drevet av journalister, men av vanlige folk som gjør dette frivillig) vet faktisk ganske mye mer enn hva de fleste gjør om FFK. Det er ikke tvil om at det farger vårt syn, og jeg tror enda flere ville vært positivt innstilt til TKK om de visste hva som har foregått i FFK. Nå må jeg presisere at ikke alle moderatorer nødvendigvis støtter TKK heller. Det er opp til hver og en.

TKK jobber forresten for flere italienske toppklubber, så jeg vil vel være forsiktig med å tvile på hans kompetanse. Sier vel mer om deg at du tror FCK og RBK er "the top of the pop" på drømmejobblista.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f