Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

trigz

Bedriftsspiller
Ble medlem: 13 apr 04
Innlegg: 15

Lagt til: 25 aug 09, 21:17

Opprinnelig postet av Shadar
Mye handler også om hvordan man tar vare på de andre som ikke er "fast" på laget. Der har jeg registrert at Nordlie har en jobb å gjøre (desverre for oss kanskje). Men ellers så er det viktig med en drillet førsteellver. Både stabæk i gullsesongen, Drillos og RBK under NAE hadde såkalt "fast" startoppstilling.

I Nordlies tilfelle var det heller sånn at han pratet til de som var i startelleveren. Resten var kjegler på treningsfeltet. Tro meg.

Opprinnelig postet av Shadar
Kanskje det er noe galt med styre og stell i LSK også som ikke gjorde god nok research på Nordlie før han kom til klubben?


Nja. Per Berg eide klubben, var ikke fornøyd med Rösler og krevde at LSK ansatte Nordlie. Logikken bak det får han selv stå for.

Opprinnelig postet av Shadar
Takk for lykkeønsker (hvor seriøse de enn er), og selv om du kanskje har rett i dine betrakselser av Nordlie så er ofte problemer ganske sammensatte, men som vi gjerne vil gi ett ansikt. I tillegg må det jo også sies at TN slet med en skadeutsatt stall (Kisneber?, Marius Johnsen og flere?) selv om han i flere tilfeller kanskje var skyld disse selv gjennom sitt omstridte treningsopplegg.


Lykkeønskningene er da høyst reelle. Jeg unner ingen å gå gjennom det Tom Nordlie utsatte LSK for, kanskje med unntak for vif. Men de har han jo rykket ned med fra før av, så han får neppe muligheten til å gjenta den bragden.

LSK hadde ikke en spesielt skadeutsatt stall da Nordlie tok over, men vi fikk det jo rasende på utover høsten i 2007 og vinteren 2008 da det monstrøse treningsregimet hans begynte å kicke inn.

Artig at du nevner Kiesenebner og Marius Johnsen. De ble hentet av Nordlie for å erstatte Kasey og Shane Stefanutto. Begge to hadde vært ute lenge med kneskader da de ble hentet inn, begge fikk sekken full av spenn, og både Kasey og Shane forsvant. Kiesenebner spilte 40 minutter fotball for LSK i løpet av ett og et halvt år, Marius Johnsen er først skadefri nå.

Nei, jeg tror dette er et katastrofalt feilgrep av ledelsen i FFK. Intervjuet med Ramberg sier jo mer enn tusen ord. Tipper Kasey har kommet med et par anekdoter i løpet av dagen...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f