Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 25 aug 09, 19:06

Opprinnelig postet av Sulla

Opprinnelig postet av trigz

 I LSK omtales han bare som Uday, og du kan jo trekke dine egne konklusjoner derfra.

HæhæhæhæhæLaughing Ikke ubetinget positivt kallenavn nei.

Men i all alvorlighet, jeg tar faktisk heller en sesong i Adecco en TN i sjefsstolen. jeg kan ikke tenke meg hvordan en så konfliktutsatt mann skal kunne få retta opp noe som helst i FFK-systemet som gir skinn av å være et vepsebol av dårlig harmoni i øyeblikket. Skuta er råtten på rot, og TN i 2,5 år har alle forutsetninger for å sparke høl i det som gjennstår av skroget.

Hvorfor er det så mange som vil tenke ekstremt kortsiktig her? jeg tror lett Tom er mannen for å redde oss fra nedrykk i år, men fri og bevare meg for videre utvikling. Det burde i det hele tatt ringe en bjelle når han har trent et høyt antall TL-klubber og fått sparken / forlatt klubben i dårlig stemning i samtlige. hvis dere hører godt etter så er det mulig dere og hører bjella....................Hørte du den?

Hvis vi sammenligner oss med Odd og Start og ikke minst Molde er tydeligvis ikke et år i Adecco noen gigantkrise, selv om det virker som om man like godt kan ta turen ut i garasjen med renneløkke ved første øyenkast.

Start og Odd har tildels fått rydda opp i styre og stell, kasta ut enkelte stormannsgale elementer og fått skuta på rett kjøl igjen. I år ligger Odd ann til å ta medlaje etter direkte opprykk fra Adecco og Molde kjemper om seriegull. Hvorfor skulle dette være umulig i FFK, hvis man bare våger å tenke litt langsiktig og skape kontinuitet i stedet for å hoppe på nærmeste nødløsning?

Huffda, du tar gjerne et år i Adecco. Råtten skute ? FFK kan råtne i adecco også vet du. Hvorfor bare tenke på det forflutne ? TN har også noe bra på cv-en for å ha sagt det.

Sammenligne oss med Odd, Start og Molde ? Hva med en sammenligning med Hamkam ? Eller sist FFK rykket ned ? 19 år i glemselens myr !

Din løsning med ett ? år i adecco er ikke min løsning, Her er det førstehjelp og respirator; (TN) som nå kan være løsningen for å overleve.

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340